Lányok! Ti hogy bírjátok ezt felvenni?
Meleg meg kényelmes? Nekem tavaly volt, de az első használat után kidobtam. Beázik és felfázol, és hiába mész benne normálisan össze vissza hajlik eggyáltalán nem tartja meg a lábad.
Egyetlen "jó" dolog benne kb hogy baromi olcsó (2500 ft kínaiba)
én tramplicsizmának hívom :)
amúgy nem a divat miatt vettem. sőt, általában az ilyen felkapott dolgokat csak akkor veszem meg, ha valami gyakorlati haszna is van az életemben. csak azért, h menő legyek nem kéne. kinőttem már abból a korból.
megveszem belőle a legolcsóbb koppintást, és igyekszem minél feltűnésmentesebben használni, hordani.
vettem egy ilyen vackot 2500ért, szerencsére nem papucstalpút, mert az tényleg fos, az enyém rendes gumitalpú. tettem bele zselés talpbetétet, és száraz, ámde hideg időben ezt viselem. tényleg meleg, kényelmes. vizes, havas táj esetén túrabakancsban nyomulok.
tojok a nőiességre, a divatra. ha fázok, felöltözöm, nem fogok kiskosztümben, harisnyában toporogni a -20ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!