Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tényleg gáz az, hogyha egy...

Tényleg gáz az, hogyha egy lány szinte csak szoknyát hord?

Figyelt kérdés
17éves lány vagyok, és szinte mindig szoknyát hordok. Persze , most télen szép, vastag harisnyákkal. Szeretek csinos lenni, és nőies. Combközépi érő(vagy egy kicsit rövidebb) szoknyákat szoktam felvenni, de azt látom hogy sok lány szinte alig hord szoknyát, vagy ha igen akkor azt ízléstelen cicanadrágokkal. Én vagyok csak ilyen maradi?

2012. dec. 24. 01:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
jól teszed, hogy hordod :D majd ha nekem is vékony lábaim lesznek én is fogok, addig is marad a naci^^
2012. dec. 24. 20:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Dehogy gáz, a pasiknak is sokkal jobban tetszik a csajokon a szoknya mint bármilyen nadrág, meg szerintem sokkal kényelmesebb, nőiesebb is.
2012. dec. 25. 00:38
 13/14 anonim ***** válasza:

Dehogy, ha nem vagy fázós.

Én a harisnyára ráveszek farmert és úgy is szétfagyok. Tényleg csak ezért nem hordok szoknyát mert nem bírnám ki. Sínadrágban hülyén nézek ki, de egyszer felvettem azt is :D

2012. dec. 25. 09:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem. De azt sem kell elítélni aki nem szereti... (én megrögzött nadrágpárti vagyok)
2013. márc. 6. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!