Miért olyan kevés lány hord manapság szoknyát?
csak például, hogy nem ilyen ribis ultramini-szoknyára gondolok, hanem ilyesmikre:
Persze nem a ruha a lényeg, neg nem az, hogy ez egy japán lány van az egyik képen, de mindig nagyon örülök, ha egy lányon ilyesmi van, szerintem nagyon nőies. :) Vagy csak én hiányolom a szoknyás lányokat?
F 19
Én sok lányt látok ilyesmi szoknyákban, amikor kimegyek az utcára. De szerintem sokan azért nem hordanak szoknyát, mert kényelmetlenül érzik benne magukat, túl kövérnek látják magukat, vagy csak egyszerűen nem illik a stílusukhoz.
Én személy szerint azért nem hordok, mert kövér vagyok. De ha lefogyok, csak szoknyákat és ruhákat fogok hordani, mert imádok nőiesen öltözni. Na jó, azért néha fogok nadrágot is viselni... :D
Akkor rossz helyen jársz! :D
Én úgy öltözködöm, mint a második képen lévő lány. És totál szeretem a szoknyákat, nyáron csak azt hordok... Télen nem kockáztatom meg azért. De nyárra el sem tudok képzelni más ruhát magamon.
Azt, hogy más hogy öltözik, úgysem befolyásolhatod... :)
Nekem ez a stílusom és hiába mondják (pld. 1. kommentelő, hogy gáz), nekem ez tetszik.
[link] (szemcsi nélkül)
Hozzájuk hasonlítok legjobban :) Szerintem nőies, egyszerű és csinos.
19/L
Nekem magamon nem tetszik, és nem is kényelmes, nem érzem jól benne magam.
23L
Mert nem szeretem.
Mert nem tetszik.
Mert úgy áll rajtam, mint tehénen a gatya.
Mert a legkisebb szél is felkapja, és nem akarok ott állni egy szál bugyiban.
Máskülönben meg nadrághoz is fel lehet öltözni nőiesen.
Én is kevés ilyen lányt látok mostanában (mondjuk én a fővárosi agglomerációban élek, ez társadalmi szempontból elég rossz környék, sokféle furcsa ember megfordul errefelé, na meg azok a tipikus tinik, akiktől aztán messze áll a nőiesség v. a férfiasság).
Budapesten viszont azért akadnak! Különösen az egyetemeken! Én tavaly lettem egyetemista, és egész meglepett, hogy ott mennyivel jobb a fiatalok megjelenése. Némelyik lány még télen is szoknyát hordott gyakran, örültem is neki nagyon!
21/f
"Biztos szégyellik a lábukat."
Ha tényleg így lenne, akkor valszeg. nem hordanának épp csak a feneküket takaró (vagy még azt se) p*csagatyát! Már pedig nyáron ez a legjellemzőbb viselet náluk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!