Van még egyáltalán olyan lány, aki nyáron szoknyát hord és nem rövidnadrágot?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy nyaranta szinte minden lány shortot visel. Sőt, talán még a fiúknak is jobban bejön ez a "shortos" viselet. Pedig szerintem a szoknya sokkal szebb, nőiesebb, mint a p*csagatya. Ezek szerint én látom rosszul a dolgokat?2012. aug. 27. 10:05
1/12 anonim válasza:
Én mindkettőt szoktam, de gyakran bringázom, akkor inkább marad a rövidgatya, mert szoknyából vagy a nagyon hosszút vagy a nagyon rövidet szeretem, és bringázáshoz egyik sem előnyös:) 21/L
2/12 anonim válasza:
Én nem hordok semmilyen szoknyát sem. Nem szeretem annyira. Így nincs is egy darab sem. Inkább rövidnadrágot, mert az kényelmesebb és nem kell mindig arra figyelnem hogy hogy áll éppen.
3/12 anonim válasza:
Én szeretek szoknyát hordani, de sok az olyan program, amihez a rövidnadrág célszerűbb. Pl. ha csak mozizni megyünk vagy elnyalni egy fagyit, szoknyát veszek fel.
De ha pl baráti társasággal jövünk össze, akkor rövidnadrág, mert az általában szigetre kiülős vagy egyéb olyan program, ahol inkább kényelmetlen lenne szoknyában lenni, mert le se tudok benne ülni a fűbe úgy, hogy ne látsszon ki mindenem
4/12 anonim válasza:
én mindkettőt hordom, nekem a szoknyánál a cipő jelent gondot, ugyanis semmilyen nőies cipőm nincs, és tornacipővel szoknyát hordani... azért van 1-2 olyan cipőm, ami nem tornacipő, de azokat meg utálom, szóval ez a fő bajom a szoknyával. egyébként meg ezekben a 36 fokokban sokkal jobb a szoknya, mint a sort.
5/12 anonim válasza:
vannak még olyanok akik szoknyát hordanak ..én mondjuk utálom ,sose szerettem a szoknyát
6/12 anonim válasza:
én szoknyát egyberuha gyanánt hordok,de úgy sokat. Ha nem akkor én is shortot húzok. Kényelmesebb,lehet benne hajolni,ülni, feszengés nélkül. Régen én is sokat hordtam miniszoknyát,de most már inkább csak alkalmakra.
7/12 anonim válasza:
ha nagyon meleg van, csak a szoknya jöhet szóba, az a legszellősebb. A sort meg csak annak áll jól, akinek szuper lábai vannak.
8/12 anonim válasza:
Én személyesen mindkettőt hordok, pl kutyasétáltatáshoz kiránduláshoz mindig shortot veszek, ha bnőimmel megyek valahova akkor legtöbbször szoknyát de nem mindig
9/12 anonim válasza:
Utoljára szoknya általános 4. osztályában volt rajtam . Nincs pics@gatyám , de shortokat szoktam hordani .
10/12 anonim válasza:
Én utálom a szoknyát, nem áll jól rajtam szerintem, csak évnyitóra, évzáróra és egyéb sulis ünnepekre szoktam csak felvenni. Nyáron rövidnadrágot hordok, de nem p*csagatyát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!