Lányok, ti szoktatok turiban vásárolni? Mikor kezdtétek? Nem jönnek rá, hogy onnan van? Amúgy én is ki akarom egyszer próbálni. A válaszokat köszönnöm
Egy-két hónapja anya beráncigált egy angol ruhás turiba. Addig nem vonzott, mert, hogy biztos szar cuccok vannak ott. Két márkás pólóval jöttem ki, amiken még az eredeti árcédula is rajta volt! Hazajöttem, kimostam, és mintha most vettem volna egy rendes boltban.
Az, hogy rájönnek, hogy turis nem érdekel. Annyi nőt látok turkálókban, látszik rajtuk, hogy mehetnének rendes boltba, de ők sem hülyék. Nagyon jó dolgokat ki lehet fogni. Általában bálabontáskor megyek, és akkor egy csomó jó dologra találok. Persze azért vannak gáz turkálók, ahol nincs semmi jó.
Próbáld ki, nem fogod megbánni! 16/L
Igen szoktam, mindig bemegyek ha turiközelben járok, az kb 2hetente van. Én elég válogatós vagyok, mármint van egy nem hétköznapi stílusom, amihez nehéz ruhákat venni, de még én is találok időnként 1-2 nekem tetsző ruhadarabot.
Azt meg nem titkolom hogy onnan van, ha megkérdezik megmondom, ez manapság már nem ciki, szinte mindenki turizik.
Humana-ba járok rendszeresen.
Én is vettem Mexx blúzt 200 ft-ért, a legtöbb, amiket itt vettem, C&A-s, meg H&M-es cuccok.
Jó ideje rákényszerülök én is, hogy itt vásároljak...
igen szoktam turizni
kb. 2-3 éve kezdtem
ma is bementem és 1000 ft-ért jó állapotban lévő dior táskát láttam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!