Kismamák! Télre, Novemberre vagyok kiirva! =) Érdekelne tapasztalatotok, mikor kezdtetek el vásárolni stb?
Mi olyat vettünk, ami 1 számmal nagyobb (ilyen anorák-szerű).
Gyorsan kinövi, és ha nagyobbat veszel, elveszik benne.
Hát..kivinni... Én megvártam a 6 hetet, de ha enyhébb a tél már 2- 3-4 hetesen ki lehet vinni:)
Én novemberben szültem, és mi elég hamar kivittük. kb.:2 hetesen, de persze nem órákra. Emlékeim szerint olyan félidős lehettem, amikor elkezdtünk vásárolni. Persze bele is estem abba a hibába, hogy kb. háromszor annyi ruhát, és egyéb kiegészítőt vettem, mint amire szükségünk volt. Téli overálból volt egy 56-os, és egy 62-es. Az 56-osra azt hittük hogy teljesen kicsi lesz, aztán amikor először belecsomagoltam, elveszett benne. Majdnem tél végéig tudta hordani a kisebb overált is. Viszont én azt javasolom, hogy overált csak a születése után vegyetek, mert sok picur születik mostanában 60 cm felett.
Boldog babavárást, és jó shopingolást kívánok! :)))
Egy 3.5 éves kislány, és egy 25 hetes pocaklakó anyukája!
Szia!
Lehet venni olyan bundazsákokat, aminek csak keze van, a lába meg egybe, az még jobb, tovább tart, télen még menni nem fog :), viszont sokkal könnyebben beleteszed a babót. Ha nem tudod milyes, szólj, és linkelek. Ráadásul ezek közül sok olyan van, ami beköthető hordozóba, tehát van egy kis nyílás a lába között. Sétálni 2-3 hetesen kiviheted már. Szerintem 62es overált vegyél. Érdemes nyáron megvenni, sokkal olcsóbban adják :) Mármint ha használt. De ezekből a pici méretekből nyugodt szívvel ajánlom a használtat, ezreket spórolhatsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!