Mi a véleményetek/tapasztalatotok a szoptatós párnáról?
Figyelt kérdés
2012. máj. 20. 18:08
1/14 anonim válasza:
Nekem volt 2, egyiket sem használtam. Egyszerűen nekem nem volt kényelmes.
2/14 anonim válasza:
Még csak én használom, és imádom, nagyon jó vele aludni. : )
Viszont, ha nem kaptam volna akciósan, akkor nem vettem volna, mert tizenezret sajnáltam volna kiadni érte.
3/14 A kérdező kommentje:
Én is még cssk pocakos vagyok és örülök, hogy neked bejött.
3 ezerért találtam, amit személyesen át tudok venni, így szállítási költség se lenne.
Nagyon gondolkozom, hogy vegyek én is. :)
2012. máj. 20. 18:39
4/14 anonim válasza:
Kismamaként azzal aludtam!Nagyon jó volt, mert el tudtam helyezkedni és támasztotta a nagy pocakomat:)!Szoptatáshoz viszont egyáltalán nem használom, mert hatalmas és nem kényelmes.Inkább a lányomat dűtöm neki, hogy tudjon nézelődni, mert még ülni nem tud.
5/14 anonim válasza:
Én kismamaként is azzal aludtam és szoptatok is vele a mai napig (még éppen). Kényelmes, praktikus. Még a rokonokhoz is vittem, ha látogatóba mentünk, mert egyszerű vele a szoptatás.. legalábbis nekem :) De ha nemsokára már nem használjuk szoptatáshoz - a kistesó érkezéséig - még játszó-bírkózó párnának is jó a gyerekszobában. Szóval nekem nagyon bejött.
6/14 anonim válasza:
Nekem csak kismamaként volt kényelmes pihenni rajta. Amikor a kislányom megszületett, néha ráfektettem középen összekötött állapotában. Szoptatni nem volt jó. Nekem egy normál kispárna vált be, arra fektettem a babámat, úgy tartottam.
7/14 anonim válasza:
kismamakent vele aludtam, aztan amikor mar a pici nem volt polyas azon szoptattam, egyetlen baja, hogy az apro golyocskak osszemennek benne idovel, es most mar tul lapos, ha golyocskasat veszel azzal csak az a baj, hogy hallani ahogy a golyok zorognek benne
8/14 anonim válasza:
Három napig szoptattam összesen, nekem akkor nélkülözhetetlen volt. Azóta néha pihizni szokott rajta a lányom, nagyon szereti.
10/14 anonim válasza:
Én 14 hónapja kizárólag csak szoptatós párnán tudok szoptatni :) Jó, mert pihenteti a hátam és mindig szabad volt közben mind két kezem.
Ha kérdezem a fiamat, hogy "hol a cici?" - a szopi párnára mutogat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!