Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van még egyáltalán olyan...

Van még egyáltalán olyan lány, aki nyáron szoknyát hord és nem rövidnadrágot?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy nyaranta szinte minden lány shortot visel. Sőt, talán még a fiúknak is jobban bejön ez a "shortos" viselet. Pedig szerintem a szoknya sokkal szebb, nőiesebb, mint a p*csagatya. Ezek szerint én látom rosszul a dolgokat?

2012. aug. 27. 10:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Általában én is inkább nadrágos lányokat hordok, de én az esetek jelentős részében szoknyát hordok. Elég sok van, farmer, fodros, ceruza, magasderekú, fekete, rózsaszín, stb., de én nem csak a meleg hónapokban viselem. Nekem jobbn tetszik, nőiesebb.

Nem tudom, hogy a fiúknak jobban bejön-e a rövidnaci, azt tudom, hogy a barátomnak nem. Ő imádja, hogy szoknyás vagyok.

2012. aug. 27. 20:41
 12/12 anonim ***** válasza:
Térdig érő nadrágom van, 3 is. Vagy vékony anyagú hosszúnadrág. Amíg nem lesznek normális lábaim, nem leszek vékony, addig nem fogok szoknyát felvenni. :( Pedig felvennék :(
2012. aug. 28. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!