Ilyen hidegben is hordtok szoknyát, vagy csak enyhébb időben?
Figyelt kérdés
Nem szeretném, hogy furán nézzenek rám emiatt, ezért kérdezem.2012. dec. 7. 16:57
1/9 anonim válasza:
én hordok, persze vastag harisnyával :)
19/L
2/9 anonim válasza:
Fuhhh dehogy, még farmerban is fázom :D
3/9 anonim válasza:
Vastag harisnyanadrággal és jó meleg, bélelt csizmával igen. Nem vagyok fázós.
4/9 anonim válasza:
#2 mivel a farmer hideg... a vastag pamutharisnya szoknyával jóval melegebb. Szóval én leginkább ilyenkor hordok szoknyát, van ilyen szőrös lábmelegítőm is, ami iszonyat melegít, szóval sose fázok ilyen szoknyás szerelésben.
5/9 anonim válasza:
ON. Én szoktam hordani szoknyát télen is. Furán néznek rám, én meg emiatt mosolygok egész nap, mint a vadalma.:D Nem nagyon érdekel, hogy hogy néznek rám:D Szeretek néha nőiesebb lenni, mint az átlag, és a szoknya számomra amúgy is sokkal kényelmesebb, mint a nadrág. OFF Utolsó: Nem kötekedni akarok, de a ,,lábmelegítő" nem melegít, csak jobban szigetel. Én is most akarok beszerezni egyet, tényleg nagyon jó:D Amúgy ment a zöld kéz:))...
6/9 anonim válasza:
Én szoktam, ma is az volt rajtam. Vastag harisnyával (általában legalább kettővel) veszem fel, és így nem fázok. Vannak vastag gyapjúszoknyáim, olyan brit stílusban, sokkal melegebb, mint egy farmernaci.
7/9 anonim válasza:
Nem. Inkább nadrágot hordok, és az alá veszek harisnyát vagy leggingset, úgy kevésbé fázom.
8/9 anonim válasza:
Imádom a telet,meg a szoknyákat,főleg télen járok abban,nyáron szinte sosem.
9/9 anonim válasza:
én minden évszakba szoknyába járok. nekem ez a természetes. télen a legvastagabb harisnyanadrágot veszem alá nyáron a legvékonyabbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!