Ilyen hidegben szoktak vékony szoknyát hordani? Ha igen, mivel?
Figyelt kérdés
Mert én nemrég kaptam egy fekete kis vékony szoknyát, és szeretném is viselni. Ti mivel viselnétek: pamutharisnyával és csizmával, bokacsizmával? Milyen színű harisnya és csizma? Vagy jó illik hozzá ilyen cipő: [link] És jó hozzá egy fehér hosszú ujjú felső? :D
Link: [link]
Pont ilyenem van, ugyanilyen! :D Na, ti mivel viselnétek az ilyen hideg napokon? Kérlek, segítsetek, tanácstalan vagyok.
2012. okt. 23. 14:20
1/3 anonim válasza:
Én mindig szoknyában járok, hidegben pamutharisnyát veszek hozzá, magassarkú csizmával hordom, néha bokacsizmával, néha térdcsizmával. A lényeg szerintem, hogy a harisnya más színű legyen, valami világosabb. Fekete semmiképp.
2/3 anonim válasza:
Én most vettem ilyesmi szoknyát, csak sötétkék és nem fekete. Tegnap vettem fel egy fekete pamut harisnyával, ami hátul V alakban felfelé testszínű, és olyan mintha fekete fűzős lenne, de az egész a harisnya. egy fekete blúz volt rajtam és egy fekete bokacsizma. :) Ja meg egy a testszínű harisnyához hasonló szőrös bőrkabát :)
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!! :)
2012. okt. 23. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!