Lányok! Ti ilyen havas időben viseltek szoknyát?
Figyelt kérdés
Én szívesen viselnék,mert egy vastag harisnyával elég meleg,viszont az utcán mindenki nadrágban van és eléggé meg szoktak bámulni miatta,noha szerintem nincsen benne semmi különös.2012. dec. 4. 18:02
1/10 anonim válasza:
Ahogy mondod; nincs benne semmi különös. Csizmával, vastag harisnyával nagyon jó, csak ne nagyon minit vegyél, mert ilyenkor a legegyszerűbb felfázni. A szoknya is valami melegebb anyagból legyen szerintem!
De hordj nyugodtan! :)
2/10 anonim válasza:
Én mindig szoknyát hordok, kivéve amikor futni megyek. Nincs ebben semmi.
3/10 anonim válasza:
Nem mindennap,de én is hordok,ha meg megnéznek, büszkén kihúzom magam! :)
4/10 anonim válasza:
"eléggé meg szoktak bámulni miatta"
Persze, mert különlegességnek számít. Az ember minden olyan dologra ösztönösen rápillant amit jónak tart, de egyszersmind ritkán is találkozik vele.
Szóval hordd bátran, és légy büszke a kiváló ízlésedre! :-)
21/f
5/10 anonim válasza:
Én hordok szoknyát télen. Sőt, ilyenkor sokkal inkább, mint nyáron :)
6/10 anonim válasza:
Nem hordok, mert alapból fázós típus vagyok.(nem csak a mínusz fokokban sajan) Én ilyenkor jól beöltözök úgy érzem magam jól. De ha szoknyát veszel fel tényleg ne nagyon minit, mert könnyen felfázhatsz. És minimum 2 vastagabb harisnya.
8/10 anonim válasza:
2 vastagabb harisnyanadrággal nyugodtan felveheted a szoknyát is
9/10 anonim válasza:
Miért ne hordhatnál? Pl én sokkal inkább szeretek télen hordani szoknyát, vastag harisnyával, csizmával.
10/10 anonim válasza:
Szinte mindig szoknyát hordok, télen főleg kötött minit szoktam 1-2 vastag színes harisnyával. Melegebb mint a farmereim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!