Hol és mennyiért lehet kapni ilyen szoknyát? Eggyeltalán mi ennek a neve? És hány éveseknek való?
2012. dec. 1. 21:01
1/5 anonim válasza:
ceruzaszoknya
14-mindegyhányéveskorosutály
2/5 anonim válasza:
A ceruzaszoknya ez:
A kérdező sima miniszoknyát, illetve miniruhát libkelt be. Bármelyik kínai tele van ilyenekkel.
Szerintem olyan 35 éves kor után már könnyen válhat közönségessé.
3/5 anonim válasza:
"Szerintem olyan 35 éves kor után már könnyen válhat közönségessé."
Miért? Szerintem ez nem korfüggő! Ha valakinek meg vannak hozzá az adottságai (és itt most közel sem a csontváz modellalkatra gondolok) és passzol a stílusához, akkor 50 év felett is nyugodtan lehet miniszoknyát hordani!
4/5 anonim válasza:
Mert sok nő nincs tisztában az adottságaival és akkor is felveszi a minit, ha már nem kellene/illene.
Ha figyelmesen elolvasod amit írtam, láthatod, hogy nem azt írtam, hogy 35 év felett tilos lenne.
5/5 anonim válasza:
Ezek a egyenes vonalú szoknyák, és csak a vékony lányokon áll jól. Tehát, ha van egy kis felesleg itt-ott, akkor annyira nem passzol. De az "a vonalú szoknya" minden nő számára előnyös. És szinte minden üzletben megtalálhatók ezek a szoknyák. (Bershka, New Yorker, H&M stb...) Az áruk elég változó 6000től kezdődik, de 12 000ig is elmehet (vagy még tovább). Adnék még pár jó tippet: figyelj a szabásukra, olyat válassz, ami kiemeli a derekat. És kerüld a fényes, ezüstös árnyalatokat, mert azok általában kövérítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!