LÁNYOK! Ti mit gondoltok erről? Hogyan oldjátok meg?
Kicsit hosszú, de kérlek olvassátok el, kíváncsi vagyok mások véleményére is!
Ma voltam a Fórumban(Debrecen), ahol ugye rengeteg üzlet van, rengeteg ruhával. Kb. 2-3 órán át jártam a boltokat, hogy "nah majd a következőben hátha találok egy jó pulcsit, egy nadrágot vagy hasonlót, amit huszonévesen meg is tudok fizetni".
Megdöbbenve láttam mindenhol, hogy:
6.000 ft. egy kötött (és még csak nem is téli vastag) pulcsi?
6-8000 ft. egy nadrág/egy miniruha?
A cipők ára 10.000-nél kezdődik!Ennél már csak fentebb van.
Sálat 4.000-ért láttam, a harisnyákról és fehérneműkről nem is beszélve, amik szintén ezresekbe kerülnek. Pedig azért 1 harisnya télre nem elég...
Ha jól számoltam, egy szettet( ami áll egy nadrágból, egy pulcsiból,egy cipőből, tehát elég hiányos...) közel 20-30.000 ft.-ból lehetne megvásárolni??? Ez felháborító!
Mégis ha minden nap el kell menni otthonról, nem árt a változatos öltözködés, ki az, aki heti hétszer ugyanazokat a ruhadarabokat veszi fel? Nem azt mondom, hogy legyen mindenből 10 a szekrényben otthon, de így...Ilyen árak mellett?Már 2 darabra sem futja...Hogyan legyen mindenből legalább 2-3 db, ha szinte egy kerül 10.000 ft-ba?
És hozzá kell tennem, nem a Levis, Zara, Mayo Chix és Calzedonia stb. stb. üzletekbe tértem be... Elszomorító, hogy tízezreket kérnek el 2-3 ruhadarabért. Nem is kell mondanom, üres kézzel jöttem haza. Ha van is rá pénzem, nem vagyok hajlandó 6000 ft.-ot adni egy tavaszi felsőért.A téli, igazán vastag pulóvert 10.000ért árulják az olcsóbb boltokban!!!Akkor vegyek egyet ennyi pénzért és amíg tél van majd hordom azt az egyet, mert 3-4 pulcsi 40.000 ft lenne!!! Nem értem, komolyan.
Esélytelen egy viszonylag változatos ruhatárat kialakítani, dühítő, hogy ilyen pénzeket kérnek el.
Ti mit gondoltok erről?Hogyan oldjátok meg ezt a helyzetet? Kíváncsi vagyok minél több véleményre, megoldásra!
L
Én turiban szoktam vásárolni, múltkori nagy őszi bevásárlásomnál (mikor egy sima farmer kerül 10.000-be egy plázában), én 10.000 ft körül vettem 4 pulcsit (olyanokat, amiket a plázákban is lehet kapni, nem szart, elnyűttet, stb..) egy nadrágot, 6 pólót, 3 övet, egy táskát és egy télikabátot. Igazán megéri turiban vásárolni, ebben a mai világban meg főleg...
Mondjuk nekem lehet hogy szerencsém van, mert különös érzékem van az ilyen ömlesztett ruhák közötti válogatásban, én végigmegyek a bolton és 2 zsák ruhát összeszedek, míg anyukám vagy a barátnőm csak egy soron ment végig :D
Szóval NAGYON MEGÉRI TURIBAN VÁSÁROLNI, én a kilós Hádába szoktam menni, Pesten :)
Persze ha megengedhetem magamnak (vagyis hogy szüleim megengedhetik maguknak :D) akkor elnézek a plázákba, és veszek ezt-azt, de mostanába egyre ritkábban... tényleg felháborítóak az árak! :S
debrecenben nézd meg a buszvégnél vagy a piac utca elején is van a dimensio üzlet.
a plázában a cosmos bolt is jó árban van.
Az én ruhatáram kb fele turis!Ettől függetlenül mindig megdicsérnek, hogy jól nézek ki.
Egyszer egy csaj megkérdezte, hogy:,,A felsőd Tally-s,ugye?-mondom nem!turis!"nagyjából leesett az álla,mert ő ugyanazt a felsőt 6e ft-ért vette meg.
Egy használtcipős boltban pedig egy teljesen új csizmát vettem 3200 ft-ért.
Amúgy az tényleg vicc, hogy a H&M-ben mennyit van képük elkérni egy tök vékony,lazán horgolt pulcsiért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!