Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok túl kicsi...

Mit gondoltok túl kicsi vagyok hozzá?

Figyelt kérdés

Egy ilyen cipőt kaptam télre.(ez csak az egyik. van még egy másik aminek nincs sarka és bélelt)

Mindenkin dicsére, hogy de jó. Szerintetek milyen? 12L

[link]

A fekete.

2012. okt. 19. 16:58
 1/8 2xSü válasza:

A magas sarkú cipőt nem azért hozták létre, mert kényelmes. Azért született, hogy egyrészt ugyanakkora csípő, váll és egyéb vízszintes mérethez nagyobb magasságot ad, így karcsúsít. A mozgást is megváltoztatja, így kiemelődnek bizonyos női vonások.

Aki tudatosan magassarkú cipőt hord, az két okból teszi:

- Gyakorlatilag csalás, egyfajta női rivalizálás, hogy a férfiak szemében szebbnek látszódjon valaki.

- Azért, mert szépnek tartja, mert másoknak akar tetszeni, mondjuk a többi nő szemében, vagy úgy általában. Ezzel az a baj, hogy ez nem természetes, kissé öncélúvá vált valami. Aki ezt komolyan gondolja, azt gyakorlatilag „megvezette” a média.

Én azt mondom, hogy 12 évesen egy magassarkú cipő pontosan annyira indokolt, mint egy közepes smink. Kicsit valóban korainak tűnik. De alkalmi viseletként szerintem nem fog megbotránkoztatni senkit. (Mondjuk egy színházba, esküvőre, hasonló kiöltözős alkalmakra szerintem nem annyira problémás.) Persze ez attól is függ, hogy pontosan hogy is nézel ki.

2012. okt. 19. 17:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát nekem nem tetszik, és tuti nem venném fel, de ez csak egy vélemény, ha te szereted, akkor hordjad, nem akarom elvenni a kedved tőle! :)

17/L

2012. okt. 19. 18:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezek felnőtt női cipők. 12 évesen viccesen hatna... :)
2012. okt. 19. 18:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Jónak jó, de nem 12 évesnek. Még gyerek vagy, ez pedig felnőtt cipő. Talán egykét órára el tudnál benne tipegni (remélhetőleg nem esel el benne), de rendszeres használatra lehetetlen lenne ezt neked hordani. Az ilyenek még a felnőttek, "sokat megélt" lábának is kényelmetlenek.
2012. okt. 19. 19:00
 5/8 anonim ***** válasza:

12 évesnek nem való. :S

Talán, ha ünnepségre felveszed arra jó is, de máshova ne!

2012. okt. 19. 20:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Még ne. Ribis lenne!
2012. okt. 19. 21:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem való 12 évesnek.
2012. okt. 19. 22:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem...én 15 éves vagyok, de egy ilyen sarkút én sem vennék fel.max különleges alkalmakkor:)
2012. okt. 20. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!