Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Punkok hordanak bombert?

Punkok hordanak bombert?

Figyelt kérdés
Régen rocker voltam és hosszú hajam volt, akkor télen bomberban jártam máskor bőrdzsekiben. Mára már punk lettem és télre a bőrdzseki kicsit hideg lenne, ezért kérdem ,hogy taraj mellet felvehető télre a bomber? Viszont azt se akarom ,hogy a skinek belém kössenek.

2012. okt. 8. 19:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

meg az ,hogy nem bu*izol le egyből mikor szembe megyek veled az utcán csak azért mert mondjuk piros hajam (tarajam) van. (Mikor közbe egyáltalán nem vok az.) Vagyis nem ítélünk látásból... Anarchia jelentése szabadság, egyenlőség, béke. vagy valaki így ismeri: totális káosz. ebben is lehet vmi sőt... És aki a parlamentben ül és semmit nem csinál de mégis miliomos az is ugyan olyan ember mint akárki. Vagy ha suliba jársz akkor a tanárod is ugyan az mint te hiába ő ott az okos. (Vagy ha dolgozol akk a főnököd.) Szóval egyenlőség.

Roh*dt jó példa erre az Omen - Ne a pénz című száma.

2012. okt. 15. 18:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is azt hordom most télen.
2012. nov. 6. 11:13
 13/14 anonim ***** válasza:

1.) A kopaszok úgyis beléd kötnek, ha punk vagy.

2.) Milyen punk az akit érdekel, hogy más mit gondol az öltözködéséről?????

3.) Punk haverom, nagyon jól megoldotta a problémát, úgy öltözött, ahogy neki jól esett, aztán mikor új környékre költözött és belekötött az első kopasz, a szájába nyomta a gázpisztolyt, onnantól nem kérdezgették, hogy miért úgy öltözik ahogy.

2014. máj. 30. 14:04
 14/14 anonim válasza:
Amikor én voltam punk 15 éve , akkor rohadtul nem érdekelt az anarchia. Csak a zene, még a töménytelen mennyiségű alkohol. Mi együtt bandaztunk a skinekkel, sőt egy ideig magával ragadott a skinhead kultúra is. De ezek csak tinédzser dolgok. Kinovod őket. Ám most is cwu dzsekit hordok . Baromi kényelmes, praktikus darab. Van bomberem is de azmiatt sokszor megszolnak, mi el 31 vagyok màr és kopasz :D és a nalamnal idősebb korosztály, az egyenes következtetéseket von le, hogy én egy rasszista náci vagyok. Pedig szerintem nincs jobb választás egy jó bomber vagy cwu dzsekinel. Meleg, praktikus, könnyű vele mozogni. De ha valasztani kellene akkor a cwu mellé tenném a voksom. Próbálj fel egyet. A zsebek jól zarhatóak, egyszínű, és nem kopik ki a nyakánál. Persze ha van pénzed alpha industries bomberre akkor azzal ilyen gond nem lessz. De gondolom nem ilyen àr kategóriájú termékekben keresel
2018. okt. 26. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!