Lányok, nők! Akiknek hosszú hajúk van és hordanak télen sapkát, sálat?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az érdekelne, hogy ti, hogy szoktátok felvenni a sapkát sálat? A hajatokat alá rakjátok, vagy kiteszitek, sapka alá gyűritek stb... Leírnátok ki hogy csinálja?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2012. aug. 27. 17:52
1/10 anonim válasza:
Én nem szoktam belegyűrni a hajam,csak hagyom szabadon és ráhúzom a sapit.
22/L
2/10 anonim válasza:
Én is csak a fejem tetejére ráhúzom a sapkát és annyi, nem csinálok semmit a hajammal.
3/10 anonim válasza:
A hajam vagy kibontom, vagy a tarkómon fogom össze, erre egyszerűen ráhúzom a sapkát. Régebben miután feltettem a sálat, kihúztam alóla a hajam, de az utóbbi télen már alatta hagytam, mert rájöttem, hogy valószínűleg jobbat tesz a hajamnak, ha a kabát alatt van, mintha a -10 fokos hidegben (aztán meg a 25 fokos szobában).
4/10 anonim válasza:
Csak simán ráhúzom a fejemre a sapkát, a hajam marad ahogy volt.
5/10 anonim válasza:
Hát nekem nagyon körülményes... nagyon hosszú göndör hajam van. Általában a kabát kapucnia funkcionál sapkaként. : D
6/10 anonim válasza:
Derekamig ér a hajam, kabát alá mindig berakom a hajam, és vagy kapucnit veszek, vagy sapkát.
7/10 anonim válasza:
Simán felveszem a sapkát, de hátrább húzom, hogy elöl picit látszódjon a hajam.
Így (szőke csaj):
A sálat a kabáton belülre teszem, a hajam meg a kaáton kívülre.
8/10 anonim válasza:
Ha össze van kötve vagy kontyozva, akkor egyértelműen a sapkán belül, ha ki van engedve, akkor kívül.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Aki kiteszi a sapkából annak nem áll idétlenül, vagy csak én vagyok ilyen béna, hogy nem tudom rendes kitenni? Itt egy hasonló kép, a lényeg rajt az elől lévő két hosszú tincsen van, illetve, hogy nektek is így szokott állni? bocsi a képért, hitelen nem találtam jobbat.
2012. aug. 28. 12:22
10/10 anonim válasza:
Ilyen csövessapit szoktam hordani. Csak a fejembehúzom, hogy nincs betűrve a hajam. Sosem tűröm be a hajam, mert akkor olyan, mintha kopasz lennék, vagy nemis tudom xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!