Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nem hordanak hosszú...

Miért nem hordanak hosszú hajat a nők napjainkban?

Figyelt kérdés
a hosszú haj alatt kb. derékig érőt értek.Hordanak de csak kevesen.miért?
2009. febr. 20. 17:01
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok és növeszetem a hajam, most olyan 10-15 cm kell ahoz hogy derékig érő legyen... hát, szerintemm azért mert NAGYON nehéz kezelni 1 ilyen hajat, meg nem is annyira divatos..:S az is lehet hogy valakinek nem nő meg olyan hosszura.. pl . a nővéremnek... csak ez a 3 ok lehet rá..más nem :)
2009. febr. 20. 17:21
 2/30 anonim ***** válasza:
99%
Szerintem valószínűleg azért,mert ha valaki szép frizurát akar,akkor azt nem úgy érti,h derékig érő a haja.Meg sok mindenkinek nem áll jól,mindig figyelni kell rá,mert ha pölö zsíros,az elég....
2009. febr. 20. 17:44
 3/30 anonim ***** válasza:
99%

Mert egyszerűen nem praktikus, nagyon sok vele a macera.

Erzsébet királyné megtehette, hogy fenékig növesztette a haját, ráért egész nap azzal foglalkozni. egy mai, reggeltől estig dolgozó-tanuló, gyereket-férjet nevelő nőnek nem jut ideje ilyesmire.

2009. febr. 20. 18:03
 4/30 anonim ***** válasza:
93%
Nem tudom, h miért írják h sok probléma van vele? 26 éves vok lapockáig érő hajnál soha nem volt még rövidebb hajam, most is a fenekemig ér. Heti 1 max 2 hajmosás+ balzsam, reggel fésülés, befonom, vagy copfba fogom, és semmi gond vele, évente 1 szer vissza vágatom a végét, ennyi. Sztem egy rövidebb hajjal sokkal többet kell fog
2009. febr. 20. 18:08
 5/30 anonim ***** válasza:
92%
többet kell foglalkozni, többször kell vágatni, reggelente ha kell beszárítani, stb. Én hosszú haj párti vok.
2009. febr. 20. 18:09
 6/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt fenékig érő szép hosszú hajam,de sajna az allergiám ráment a fejbőrömre és le kellett vágatni rövidre,először csak klepoátrásra majd tüsi is volt.

Sokan úgy vannak vele,hogy a hosszú haj az igazán nőies,de szerintem egy jó vágástól lehet sokkal nőiesebb,vagányabb egy nő.A hosszú hajjal nekem nem az volt a gondom,hogy foglalkozni kellett vele,henem unalmas volt.Copfba kötöttem és csak lógott.Jobban szeretem amikor álli érő,jobban kiemeli az arcom és nem utolsó sorban nőiesebbnek atlálom,szexibbnek,mint a hosszú egyenes uncsi hajat.

2009. febr. 20. 18:14
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Én hosszú hajat szeretek viselni, mivel még jobban a cicimre tereli a hangsúlyt és szerintem is nőiesebb.
2009. febr. 20. 18:22
 8/30 anonim ***** válasza:
89%
Van, aki hord! Nekem csípőig érő hajam van, mindig kibontva hordom, meg nem válnék tőle! Pedig az én koromban (28) már le szokták vágatni, mert... nem is tudom igazából, miért! Egy fazonra igazított hajjal nem kevesebb, hanem TÖBB a macera - be kell szárítani, zselézni, "jaj, hogy áll" stb.
2009. febr. 20. 18:49
 9/30 anonim ***** válasza:
80%

szia!

Nem olvastam el még a kommenteket, csak megláttam a kérdést és késztetést éreztem, h azonnal reagáljak.

19 éves lány vagyok. Kb 1-2 olyan korszakom volt, amikor levágattam a hajam, de lelkibeteg voltam utána. Most már lassan 5 éve teljes erőbedobással növesztem a hajam. Fél évente vágatok pár centit. A derekamig ér, és szerintem nincsen gyönyörűbb egy egészséges hosszú hajnál. És imádom, amikor az emberek odajönnek ismeretlenek!! utcán, vagy vmi szórakozóhelyen, h gratuláljanak a hajamhoz. Nem csak hosszú, de borzasztóan sűrű és ápolt. Az tény, h sok vele a macera, de a partnereim is mindig oda voltak a hosszú hajamért. ÉS ez jelenleg is így van. Az én szlogenem, h "a hosszú haj sem elég hosszú". És az sem igaz, h a nők nem hordanak hosszú hajat manapság. Az ország egyik legnívósabb egyetemére járok, és nem csak a lányoknak, de a fiúknak is gyönyörű szép hosszú haja van. Vannak többen is akiknek hozzávetőleg combközépig ér és nagyon ápolt. Ami engem illet, a térdemig szeretném feltétlenül megnöveszteni, de most már egyre lassabban és nehezebben akar nőni.

És nem érdekel ha lepontoznak, de a világ összes rövid haja sem fog felérni egyetlen szép, hosszú, igényes hajkoronával.

üdv:

Boszi

2009. febr. 20. 19:11
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a deréknél hosszabb már unalmas...

szeeeeerinteeem. nem kell támadni csak nekem nem tetszik

de ha va akinek az tetszik abban érzi jól magát, akkor sugárzik és szép lesz :)

2009. febr. 20. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!