Miért nem hordanak hosszú hajat a nők napjainkban?
Mert egyszerűen nem praktikus, nagyon sok vele a macera.
Erzsébet királyné megtehette, hogy fenékig növesztette a haját, ráért egész nap azzal foglalkozni. egy mai, reggeltől estig dolgozó-tanuló, gyereket-férjet nevelő nőnek nem jut ideje ilyesmire.
Nekem volt fenékig érő szép hosszú hajam,de sajna az allergiám ráment a fejbőrömre és le kellett vágatni rövidre,először csak klepoátrásra majd tüsi is volt.
Sokan úgy vannak vele,hogy a hosszú haj az igazán nőies,de szerintem egy jó vágástól lehet sokkal nőiesebb,vagányabb egy nő.A hosszú hajjal nekem nem az volt a gondom,hogy foglalkozni kellett vele,henem unalmas volt.Copfba kötöttem és csak lógott.Jobban szeretem amikor álli érő,jobban kiemeli az arcom és nem utolsó sorban nőiesebbnek atlálom,szexibbnek,mint a hosszú egyenes uncsi hajat.
szia!
Nem olvastam el még a kommenteket, csak megláttam a kérdést és késztetést éreztem, h azonnal reagáljak.
19 éves lány vagyok. Kb 1-2 olyan korszakom volt, amikor levágattam a hajam, de lelkibeteg voltam utána. Most már lassan 5 éve teljes erőbedobással növesztem a hajam. Fél évente vágatok pár centit. A derekamig ér, és szerintem nincsen gyönyörűbb egy egészséges hosszú hajnál. És imádom, amikor az emberek odajönnek ismeretlenek!! utcán, vagy vmi szórakozóhelyen, h gratuláljanak a hajamhoz. Nem csak hosszú, de borzasztóan sűrű és ápolt. Az tény, h sok vele a macera, de a partnereim is mindig oda voltak a hosszú hajamért. ÉS ez jelenleg is így van. Az én szlogenem, h "a hosszú haj sem elég hosszú". És az sem igaz, h a nők nem hordanak hosszú hajat manapság. Az ország egyik legnívósabb egyetemére járok, és nem csak a lányoknak, de a fiúknak is gyönyörű szép hosszú haja van. Vannak többen is akiknek hozzávetőleg combközépig ér és nagyon ápolt. Ami engem illet, a térdemig szeretném feltétlenül megnöveszteni, de most már egyre lassabban és nehezebben akar nőni.
És nem érdekel ha lepontoznak, de a világ összes rövid haja sem fog felérni egyetlen szép, hosszú, igényes hajkoronával.
üdv:
Boszi
szerintem a deréknél hosszabb már unalmas...
szeeeeerinteeem. nem kell támadni csak nekem nem tetszik
de ha va akinek az tetszik abban érzi jól magát, akkor sugárzik és szép lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!