Miért nem hordanak hosszú hajat a nők napjainkban?
Azért "kellett leoltani", mert lükeséget írtál.
de ha most megértetted miért, már megérte leoltani téged:)
"Vicces az utsó! :D:D:D Szerintem Neked egyszerűen nem tetszik a hosszú haj, és így akarod ideológiailag megtámogatni a döntésedet :)"
ez nem így van, hisz nem ok nélkül volt több mitn 10 évig seggigérő hajam. :)
"Az én mindig kibontva hordott csípőig érő hajam
- néha beleakad valakibe vagy valamibe, de kiszabadítom/juk, nevetünk egyet és kész,"
én annyira nem nevettem, amikor a buszon, vagy bármilyn más tömegközlekedési eszközön valakinek a kabátgombjába, vagy a táskájába akadt bele, és igen rendesen bele tudott tekeredni. főleg, amikor le akartam szállni. :)
"- imádom, ha belekap a szél "
szemből okés volt, de hátulról nagyon rossz volt, mikor az összeset a képembe fújta. :)
"- ha dolgozok/tanulok és zavar, összekötöm "
na pont emiatt, akkor minek a hosszú haj? szinte állandóan össze volt kötve.
"- hátizsákra van egy technika, oldalt felcsavarom a hajam, hátizsák fel, hajat szétterít :D "
komolyan? szerinted én nem jöttem rá ezekre a "trükkökre" az évek alatt? ;)
"- minden szexpartnerem imádta "
nálam nem volt olyan kényelmes, amikor a képükbe lógott az összes, és prüszköltek. amúgy elsőre persze, nagyon egzotikus tud lenni. egy ideig. :)
"- alvás közben befonom :D:D:D "
tényleg?? mint már írtam, pont a felsorolt okok miatt untam, hogy állandóan össze van kötve. úgy meg minek a baromi hosszú haj?
"- megszólt a kisebbség? ezt nem értem..... nem másért? "
képzeld el nem. náluk a hosszú haj presztiskérdés. nem látsz rövidhajú leányzót köztük. és igencsak tudta őket irritálni, ha valakinek hosszabb volt a haja, mint nekik. nem egyszer szóltak be emiatt a szülővárosomban, anyu ki is volt akadva, hogy miért nem hordom soha kibontva otthon az utcán. hát többek között emiatt.
"- "nem hitték el, hogy igazi" - nekem meg sokszor a melleimre nem hiszik el, most vágassam le őket? :D:D:D "
szövegértés....
"- én is dolgoztam iskolában, gyerkőcök imádták, de babrálni nem nagyon engedtem "
komolyan? milyen meglepő...
"- hajat mosni én is utálok, de megéri a macerát a "növényem" :D:D:D"
kedves egészségedre.
És most is állítom, hogy egy hosszú karbantartott haj, nagyon szép és nőies tud lenni, de nagyon ritka az, amikor kibontva látok ilyet lányokon, mivel többek között talán a fent említett okok valamelyike miatt egyszerűen zavaró, és emiatt állandóan össze van kötve. Vagy ha épp ki van bontva (mert ilyet is látok azért) állandóan teszi-veszi, ferdén tartja a fejét, folyamatosan babrálja, hogy szépen "terüljön", ami aztán a legkisebb mozdulat után egy irányba csúszik, és kezdődik a hadművelet előről.
És mint írtam, nagyon sokáig volt nagyon hosszú, ismerem az összes trükköt, hogy hogyan lehet kikerülni a kényelmetlenségeket, viszont pont ezt untam meg benne, hogy már inkább volt több zavaró tényező benne, mint esztétikum.
És nagyjából a befonáson és a copfon kívül másfajta frizurát nem lehet csinálni, egy idő után az meg baromi unalmas. Minek hordjak hosszú hajat, ami főleg kibontva szép, ha a legritkább alkalmakkor tudom csak kibontani?
Látom még mindig szép számmal érkeznek ide a kommentek. Én írtam még az elején, h az összes rövid haj nem ér fel egy szép hosszúval. Nem azért írok most, h ezt a kijelentésem megváltoztassam. Csak azt szeretném leírni, h én a baromi hosszú hajamat, elvétve kötöm csak össze, és abszolút nem zavar. Most erre mondhatja a "kedves" kommentelő h hazudok. DE minek csapnám be magam? Van, h sportolásnál sem! kötöm össze. Nyáron is csak elvétve, amikor kezd zsírosodni, és nincs kedvem megmosni. Egyébként abszolút nem melegít jobban, pedig annyi hajam van mint 4 másik embernek együttvéve. Alváskor szintén nem kötöm össze, akkor sem zavar. És még szex közben sem zavar. A kedves is imádja a hajam, és mindig mondja, h ne vágassam le. Amúgy meg ezerszer gyönyörűbb frizurákat lehet csinálni belőle, mint vmi rövidből. Persze ennek az az ára, h kicsit tovább kell ülni a fodrásznál.
De azért így a végén hozzáteszem, h örülök annak, h sok lány nem bírja elviselni a hosszú hajat magán, így ők levágatják és maradunk kevesebben hosszú hajúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!