Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nem hordanak hosszú...

Miért nem hordanak hosszú hajat a nők napjainkban?

Figyelt kérdés
a hosszú haj alatt kb. derékig érőt értek.Hordanak de csak kevesen.miért?
2009. febr. 20. 17:01
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
93%

Nálunk gimiben volt egy 35 körüli tanárnő, olyan hosszú volt a haja, hogy majdnem a térdhajlatáig ért.

inkább bizarr volt, mint szép.

de mindenki azt csinál a hajával, amit akar. éljen a Hair c. musicalből a címadó dal:P

2009. febr. 20. 19:40
 12/30 anonim ***** válasza:
87%
Én sem bírtam megállni, hogy ne reagáljak. Szerintem trendből hordják a rövid, rövidebb hajat. Ha belegondolsz egy hosszú hajat nem lehet úgy variálni, hogy különböző formára, fazonra stb vágják. És ha megfigyelted már évek óta a tépett, geometrikus fazonok a divatok. Viszont előttem valaki írta, hogy a világ összes rövidebb trendi haja sem érhet fel, egy derékig érő hajjal, hát ebben teljesen igaza van. Nekem is csípőig ér, és ráadásul göndör mint a rugó, nincs olyan aki ne irigykedne rá!!! És lehet nagyképűen hangzik, de irtó büszke vagyok rá, nincs az a pénz amiért megválnék tőle, hiába vagyok már 28 , nem fogok átmenni asszonykába, és kisbaba esetén sem fogok átmenni anyukafazonba, akik rögtön levágatják a hajukat, miután a gyerek megszületik.
2009. febr. 20. 20:00
 13/30 anonim ***** válasza:
87%
Nekem most a hatam kozepeeig er,de novelem es kb.olyan derekig erot akarok,gondor hajam van ezert ugy lesz szep ha megnovelem.kisseb koromban is mindig hosszu jajam volt(14 vok)dehat az ember szeret valtoztatni es persze en is levagattam de most novelgetem:P.Es egyebkent szerintem pont az a jo ha nem tul sok lanynak van hosszu haja,mert kepzeld el ha mindekinek hosszu haja lenne mien unalmas lenne,es amugy is 1 rovidebb haj is lehet ugyan olyan szep sztem.
2009. febr. 20. 20:17
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem egészen 3 éve nekem fenék alá érő hajam volt. Több, mint 10 évig volt olan hosszú, de:

-szinte soha nem tudtam kiengedve hordani, mert vagy beleakadt valakibe.

-vagy ha fújt a szél szanaszéjjel lebegett

-belelógott a képembe, nem tudtam tőle rendesen melózni.

-háizsákot nem tudtam rendesen felvenni.

-szex közben baromi zavaró volt

-alvás közben rámtekeredett

-nyáron k..va meleg volt (viszont télen nagyon jól szigetelt és esőben is) :)

-volt hogy megszólt a kisebbség (nem egyszer)

-nem hitték el, hogy igazi

-mikor iskolában dolgoztam, a gyerkőcök mindig azt akarták babrálni (a tetű miatt nem túl praktikus)

-bár a hajmosáson kívül nem sok karbantartást igényelt, de utáltam hajat mosni

és túl sok frizurát ekkora hajból nem igazán lehetett csinálni

stb stb

Levágattam vállig érőre, majd rövidebbre, de egy év alatt már most elhagyta a lapockámat, elég gyorsan növős fajta :)

2009. febr. 20. 22:20
 15/30 anonim ***** válasza:
54%

Vicces az utsó! :D:D:D Szerintem Neked egyszerűen nem tetszik a hosszú haj, és így akarod ideológiailag megtámogatni a döntésedet :)

Az én mindig kibontva hordott csípőig érő hajam

- néha beleakad valakibe vagy valamibe, de kiszabadítom/juk, nevetünk egyet és kész,

- imádom, ha belekap a szél

- ha dolgozok/tanulok és zavar, összekötöm

- hátizsákra van egy technika, oldalt felcsavarom a hajam, hátizsák fel, hajat szétterít :D

- minden szexpartnerem imádta

- alvás közben befonom :D:D:D

- nyáron amúgy is qrva melegem lenne

- megszólt a kisebbség? ezt nem értem..... nem másért?

- "nem hitték el, hogy igazi" - nekem meg sokszor a melleimre nem hiszik el, most vágassam le őket? :D:D:D

- én is dolgoztam iskolában, gyerkőcök imádták, de babrálni nem nagyon engedtem

- hajat mosni én is utálok, de megéri a macerát a "növényem" :D:D:D

2009. febr. 20. 22:31
 16/30 anonim ***** válasza:
42%
Kedves 28 éves akinek hosszú haja van nagyon helyes,ne vállj meg tőle,olyan szívesen megismernélek kár,hogy 22 éves vagyok.Ne vállj meg tőle,hosszú hajú csinos nőnél nem kívánhat jobbat az ember,ez hozzá tartozik.Én kifejezetten csak hosszú nőkkel állok szóba
2009. febr. 22. 01:13
 17/30 anonim ***** válasza:
75%

Na várjál, várjál, utolsó, ha ezt így előadod egy nőnek, hogy "a hajad miatt tetszel" netán "szóba se álltam volna veled, ha nem lenne hosszú hajad", jó esélyed van rá, hogy úgy kipenderít, hogy nézelődhetsz! De hogy nem fog neki jól esni, az biztos. (Gondoltam, figyelmeztetlek, mert volt szerencsém tapasztalni, milyen katasztrofálisan tudnak fogalmazni egyes pasik.) Fontos, hogy értékeld egy nő külsejét, a természetes adottságait illetve az ő erőfeszítéseit egyaránt - a szép, ápolt hosszú haj valahol a 2 ötvözete :D - de nem szabad, hogy ezzel azonosíts valakit.

Persze nekem is volt olyan nem egyszer, hogy nagyon megtetszett egy szép hosszú hajú pasi, aki talán rövid hajjal átlagosabb külsejű, így kevésbé figyelemfelkeltő lett volna - de ez csak egy indok volt a sok közül, hogy miért jön be.

Egyszer meséltek nekem egy hosszú szőke hajú lányról aki megunta, hogy csak ezt nézik benne, és rövid barnára váltott... Én nem tettem volna a helyében, de az ő szempontjait érdemes figyelembe venni.

A 28 éves hosszú hajú nő, akinek jól esik, ha dícsérik a haját, de nem egyenlő a hajával :D

2009. febr. 22. 02:36
 18/30 anonim ***** válasza:
53%

KEdves utolsó hozzászóló!

Ezér mondom,hogy én csak hosszú hajú lányokkal ismerkedek,és nem engedem,hogy levágassa,mert akkor törölje le a számom.Nekem ez hozzátartozik egy hölgyhöz.

2009. febr. 22. 15:04
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Ember, nem értettél meg. Elhiszem, hogy nem tetszene, ha levágatná a haját, és egyetértek, hogy a pár tagjai beséljék meg egymással a fő változtatásokat előre - de ha lesz barátnőd, ezt így nehogy mondd neki, hogy akkor otthagynád, ha levágatná a haját! Mert akkor érhet olyan élmény, hogy reggelre egy levágott hajkupac "fekszik" melletted az ágyban, a csaj meg sehol! :D
2009. febr. 22. 22:11
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
De röhögnék, ha a pasi, aki "csak hosszú hajú nőkkel állna szóba", egyszer halálosan beleszeretne egy rövid hajú nőbe. az meg mondjuk sz@rna a fejére, mondván tegyük fel, a pasi pl. nem elég magas. magasnak tegyük fel magas, de nem eléggé. a szerelem nem a hajhossztól függ apám...
2009. febr. 22. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!