Letolva szeretem hordani a gatyáimat, ez fura?
A legtöbb nadrágomat letolva hordom, a csőnadrágot és a normál szabásút is, úgy, hogy kilóg belőle a boxerem, alsógatyám is hol jobban hol kevésbé. Nekem ez így tetszik és kényelmes.
A többség szerint jól áll nekem és jó fenekem van, de páran beszólnak. holott nyugatabbra ez megszokott.
Szerintetek ez fura? vagy perverz?
nemrég valaki linkelte az oldalt, ahol képpel magyarázzák meg, hogy ez az amcsi börtönökben azt jelenti, hogy b*zi vagyok, tiéd a hátsóm
szóval így tologass
egyébként gáz, épeszű nőnek ez nem jön be
ráadásul sok olyat látok, hogy ócska elszürkült alsó lóg ki. duplagáz
1.Csak engem idegesít rohadtul, ha egy fiú csőnadrágot hord? Rendben, még csak 15 vagyok, tehát nekem fiú kell és nem férfi, de akkor is, egy férfi ne hordjon csőnadrágot, de még egy kisfiú sem..múltkor irigykedve néztem hátulról egy csőnadrágos csaj lábait, hogy milyen szép formásak és vékonyak, hát megfordult, nem egy fiú volt?
2.Jaj emlékszem amikor a nagyival mentünk a belvárosban, nos a nagyi a divatszakmában dolgozik modellekkel, szóval ért a divathoz, és amikor meglátott egy szerencsétlen letolt nadrágú fiút, ráordított, hogy "NINCS 200 FORINTOD ÖVRE, CSESZDMEG?"..hát jogos volt:D Szerintem ez nagyon gáz(hagy fogalmazzak úgy, hogy értsd)..nem is értem mi értelme van, én sikítófrászt kapnék, ha mindig úgy érezném, hogy bugyiban vagyok:D jesszus
Ez hülyeség, a börtönben nem hordhatnak övet és azért van lent a nadrág. Milyen hülye már az aki elhiszi, hogy ott mindenki mindenkivel izélni akar....
különben is kit érdekel, hogy ott mit jelentett? én nem jelzek vele semmi ilyesmit és cső :)
akkor is ronda és kész
másrészt ha meg nem viseled el a kritikát, akkor mi a fenének kérdezed? csak az mondhat véleményt, akinek tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!