Szerintetek hogy kéne öltözködnöm, ha szeretem a deszkás cuccokat (dc, vans, volcom miegymás), de a kicsit elegánsabbat is?
nagyon erősen próbáltam a két stílust elképzelni együtt,de nem nagyon ment:/ha nagyon ragaszkodsz a deszkás oldaladhoz,akkor mondjuk egyik nap:deszkás cipő,farmer,laza póló, másik nap pedig mehetnek az elegánsabb cuccok,de azokhoz semmiképp se vegyél fel deszkás cipőt!azt nem tudom elképzelni. (a személyes véleményem az, hogy inkább hagyj fel a deszkás cuccokkal, imádom az olyan fiúkat, akik elegánsan öltözködnek.lazán,de elegánsan:))
Erre gondolsz? :) Mindent meg lehet oldani. Egy deszkás cipő, farmer (egyéb nadrág), lazább ing vagy póló, egy hétköznapokra is alkalmas zakóval? Plusz ami még jön.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Ilyenre, bár én izmosabb vagyok kicsivel, mint a srácok a képen :D.
Talán kicsit különc de akinek nem tetszik bekapatja.
De ha már meg is van az elképzelés, akkor (nem bántásból, csak szebben nem tudom megfogalmazni) mit vársz tőlünk? Vagy mit szeretnél?
Csináld, csináld, csináld, ahogy jónak látod, ha az első próbálkozás nem is mindig jön össze, majd csiszolódsz :))
De én szívesen látnék ilyen srácokat...többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!