Milyen fürdőruhát tudnátok ajánlani? Kicsit teltebb vagyok (75kg) de a tankinit és az egybesrészeset nem szeretem. Több helyen is nézegettem már, de nem talátam olyan képeket ahol teltebb lányok vannak fürdőruhában. Léci linkeljetek
előző vagyok, leírom neked az extrán nőies verziót, ami egyenletesen telt:
idén nyáron az erőteljes színek a legtrendibbek, de egyszerre csak egyfélét viselj.
a natúr és testszínű árnyalatok előnytelenek.
a megerősített felsőrészű és az alakformáló anyagból készülő fürdőruhákban feszesebbnek tűnik a has és karcsúbbnak a derék.
a varrás nélküli, háromszög alakú és nem merevített kosár nem ad kellő tartást.
a függőleges vonalak és a finom minták optikailag karcsúsítanak.
el a kezekkel az átlós csíkoktól, csak karcsú deréknál megengedett a vékony, színes csíkozás.
Én itt vettem bikinit,rengeteg méret van. Az enyém az Avignon.
Fürdőruha lehet bikini, a lényeg, hogy vastag szabású legyen.
ilyesmik:
(fazonjára èrtve, hogy az alsó és a felső se legyen vékonypántú, mert az bevág.)
Mondjuk az egyberészesek általában nem állnak jól, mert elrontják az alakot, de ezt itt linkelte valaki, szerintem szép
FIGYELEM! EZT NEM ÉN TALÁLTAM KI, EGY KEDVES VÁLASZOLÓ ÍRTA NEKEM ÜZENETBE? ONNAN SZEDTEM KI A FÜRDŐRUHÁRA VONATKOZÓ RÉSZT!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!