Egyrészes fürdőruhában ciki a strandon? 24L
Figyelt kérdés
Januárban 95kiló voltam, most már csak 83kg és nem vettem új fürdőruhát, mivel úgy gondoltam nem megyek standra. De már nagyon meleg van és nem viselem ezt el a szobábam és barátokkal ma megyünk strandra. Szerintetek ciki?
Amugy ilyen és van egy ilyen fehér csik benne:
2011. júl. 9. 10:29
2/11 anonim válasza:
Az egyrészes fürdőruha sosem megy ki a divatból, emiatt ne aggódj.
3/11 anonim válasza:
Nem ciki, csinos. Erezd jol magad.
4/11 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm! :))
2011. júl. 9. 10:34
5/11 anonim válasza:
Ráadásul most divat az egyrészes, mindenféle színben és fazonban!
6/11 anonim válasza:
A héten volt a fókuszban, hogy idén ismét hódít az egyrészes fürdőruci. Úgyhogy egyáltalán nem ciki.
Jó szórakozást! :)
7/11 anonim válasza:
Nem, inkább az lenne a ciki, ha súlyfelesleggel kétrészest hordanál. Ráadásul ez egy igen csini fürdőruha. Kellemes szórakozást!
8/11 anonim válasza:
jó ez a képen a fürdőruha! Érezd jól magad, és ne égj le, vigyázz, mert erős nagyon a nap!
9/11 anonim válasza:
Nem, dehogy is ciki. Én is jobban szeretem az egyrészest (átlagos testsúlyú vagyok). Nem tudom, valahogy kicsit szégyenlősebb vagyok, és nem érzem olyan jól magam a kétrészesben, főleg, ha még pasik is vannak a társaságban.
Szóval sztem nyugodtan vedd fel, jól is néz ki egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!