Gáz, ha semmi mellem de vékony az alakom, és kb így nézek ki fürdőruhában? (képpel! )
Ezt a képet Google-ön találtam... Én is kb ilyen vékony vagyok (vagy talán picit vékonyabb), mellem 70A (magyarul semmi), és ilyen háromszög-alakú fürdőruhát vettem (rózsaszín mintásban)! Szerintetek nagyon gázul nézek ki? :S Nem érzem magam a legkényelmesebben benne, de a mintája úgy tetszett, nem hagyhattam ott..
szia!
a képen szerintem a felső rész nagyon szét van húzva ami még inkább kicsinyíti a mellet.
szerintem nem gáz!örülj neki hoyg vékony vagy.Amúgy a kcisi mellűeknek a háromszögalakú illetve az a vízszintes nyakba kötős topos fürdőruci áll jól.
Nem gaz. Nekem is hasonlo alakom van, mindig is ilyen volt, magas is vagyok.
Tudom, furcsan hangzik, de nekem kifejezetten tetszik, orulok neki, talan annyi, hogy en izmosabb vagyok, mint a lany a foton, mert direkt tornazom, hogy a csonton es boron kivul izom legyen meg rajtam. (nem durvan sok, de azert az legyen).
A cicim sem nagyobb.
A bikini is jo.
Viszont nekem konkretan a legjobban meg mindig az ilyesmi all ekkora mellhez: [link]
Csak mas szinben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!