Milyen fürdőruhában néz ki a legjobban egy fiú?
Figyelt kérdés
11éve versenyszerűen úszok, ezért a praktikusság jegyében eddig mindig fecskét hordtam. Idén nyáron szeretnék strandra is menni, csak kérdés hogy miben. Én szeretek kicsit eltérni a megszokottól, ezért strandon is inkább a fecskét preferálnám. Kinéztem pár darabot, ami nekem tetszene.
Ha szerintetek gáz, vagy van jobb ötletetek, kérlek írjátok meg!
17/f
17/f
2012. febr. 17. 17:18
1/6 anonim válasza:
Minek egyáltalán gatya neked? Ráhúzol egy zoknti vagy gumikeszytűt.
2/6 anonim válasza:
Pedig szerintem a hosszabb fajta sokkal szexibb, persze, ha olyan test is van hozzá. :) A fecskéktől pedig frászt kapok, számomra visszataszító. :S
16/L
4/6 anonim válasza:
Hosszú bermudában vagánykodó kis fattyak? Jó sok IQ-d lehet. Azok legalább néznek ki valahogyan. A lányok többsége szerint meg a fecske a gáz. Nos? Ezzel nem eltérsz a megszokottól hanem kiröhögnek de ahogy gondolod. Én a hawaii virágmintás térdig érő rövidgatyás fürdőszettet preferálom. Tavaly minden fiúismerősömnek azt hoztam.
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
Én ezt ajánlom, nekem ez tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!