Nem tudom milyen fürdőruhát vegyek.75 kg vagyok,170 cm. Az egyberészeset és a tankinit nem szeretem. Linkelnétek hozzám hasonló súlyú lányokat fürdőruhában?
Utolsóval ne törődj, én ugyanilyen magassággal voltam 75 kg (arányosan: mell 95 cm, derék 80 cm, csípő 98 cm és valamennyire izmos is).
Nem vagyok egy magamutogató típus, de mégis nyugodtan felvettem a bikinit és ezt javaslom Neked is. 75 kg nem olyan vészes, nem kövér, maximum a telt kategóriába tartozik. Nőies formáid lehetnek, és ez a férfiaknak tetszik is. Persze 4-5 kilótól akár meg is szabadulhatsz egy hónap alatt, úgy talán még jobban érzed magad majd az új bikinidben!
tegnap 14:41
165/75 voltam, nem volt semmi akadálya, hogy bikinit vegyek fel, nem kell anonim odamondogatni, tudom, ettől hízik a májatok, mert élőben ezt így nem meritek, de szánalmas...
Most 65 vagyok, felveszem most is.
(Mondjuk én terhesen is bikinit vettem fel, nem zsákot...)
Én is kb ennyi vagyok (170/70), de sima mezei bikinit hordok ..
Szerintem am ez is belefér, bár nekem nagyon előnytelenül áll:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!