Hasonló ruhához milyen cipő lenne alkalmasabb? (többi lent)
[link] ehhez hasonló szürke ruhám lesz
augusztusban esküvőre kell mennem és nem tudom milyen cipőt vegyek fel hozzá!
[link] ilyen bakancsom lesz addigra :)
vagy [link]
ilyen tornacipőm van
magassarkút soha nem vennék fel! max balerina cipő ha nagyon muszáj
harisnya kell hozzá? vagy anélkül is jó?
Egy alkalmiasabb nyári szandálod van? Mit hordasz szoknyákhoz?
Ha vennél újat, akkor a Deichmannban láttam egy ehhez szerintem illőt (világosszürke, bebújós, pánt nélküli bőr szandál, tehát valójában papucs, lábfején virágokkal), amit el is hordhatsz máshoz. Mindjárt megpróbálom megkeresni. 5 E Ft-ba kerül. Telitalpu, kiszit emelt sarkú, de óvatosan kell benne menni, ha nem szoktál magassarkúkhoz, szerintem kicsit gyorsan "fogy el" lefele haladva a talpa.
nem szoktam szoknyát hordani
nadrághoz meg jó a bakancs vagy a tornacipő
és ha egyik se felel meg az alkalomhoz, akkor milyen cipőt vegyek fel? mást nem nagyon tudok elképzelni a lábamon
Ó, fenn van a tejes Deichmann-kínálat.
Egyelőre nem találom.
Amit a kinalatukbol jonak tartok stilusban a ruhádhoz, azokat kigyujtom:
Ez az, amit ajánlottam a legelején!!!!
Ha rövid vagy vastag lábad van, akkor inkább ne legyen a bokánál pánt.
Tetszik valamelyik?
Szerintem az évnyitóra meg iskolai, családi ünnepélyre, színházba is van más öltözéked, mint farmer és bakancs, csak titkolod...:)
Van sima is.
Ezeket a ruhához válogattam, laposak, stabilak, de nőiesek, kecsesek, a legtöbb hosszítja a lábat, és feldobja azt a ruhát, amit mutattál.
Ha nem cél a kecsesség, és hogy a ruhát a legjobban kiegészítse akkor van több is. Nézd meg az oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!