Hasonló ruhához milyen cipő lenne alkalmasabb? (többi lent)
[link] ehhez hasonló szürke ruhám lesz
augusztusban esküvőre kell mennem és nem tudom milyen cipőt vegyek fel hozzá!
[link] ilyen bakancsom lesz addigra :)
vagy [link]
ilyen tornacipőm van
magassarkút soha nem vennék fel! max balerina cipő ha nagyon muszáj
harisnya kell hozzá? vagy anélkül is jó?
az a baj hogy végignéztem az oldalt és egyiket se venném fel! a masnik és a virágok nem az én világom... (a műbőr kígyóminta se)
azért nem fogok venni 6000-ért egy cipőt hogy azonnal tönkre tegyem mert a masni nem kell rá
leszedhető, de ott marad a helye, hogy ott volt valami "izé"
ez a ruha lesz, mert már meg van az anyag, és nem tolhatok ki anyámmal ha már megvetettem vele az anyagot és most szólok hogy bocsi feleslegen vetted meg az anyagot mert nadrágban megyek...
valami cipő megoldás kell, ha a converse vagy a bakancs nem jöhet szóba
de mért nem jó a bakanccsal? mind1
lehet olyan balerina cipőt kapni valahol amin nincs: masni, virág, fodor-bodor, lánc, csat, "szegecs" , minta, stb. és nem csillog (egyszóval : "izé" )
csak egy egyszerű fekete bőr ?
Hát ha anyukád varrja, mondd, hogy olyat varrjon, ami kicsit extravagáns legyen, ami jó bakanccsal! Olyan gótikusmetálos leszel akkor. Vegyetek tüllt is hozzá, cafrangokban lógjon a szoknya részről.
Eddig azt mondtad, olyan ruhád lesz szurkében, amit belinkeltél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!