Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szeretem az emos stylt és a...

Yuki12 kérdése:

Szeretem az emos stylt és a rockert szerintetek kimutassam öltözködésben is vagy inkább ne?

Figyelt kérdés
2012. aug. 11. 13:07
 1/7 anonim ***** válasza:
nee
2012. aug. 11. 13:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha szereted csináld. Nekem nem jön be.
2012. aug. 11. 13:11
 3/7 anonim ***** válasza:
35%

Emos kinézet

Ha lány vagy: Úgy akarsz kinézni mint egy klón aki most jött le a futószalagról? Azt akarod hinni hogy egy szánalmas divatmajomnak nézzenek? Szerintem nem

Ha fiú vagy: Szereted bu*zinak mutatni magad? Szerintem nem.

Rocker

Ha lány vagy: Kinyúlt pulcsik, lógos farmer, szegecsek? Komolyan ez áll közel a személyiségedhez? Szerintem nem

Ha fiú vagy: Hosszú haj amit fiú lévén még az se biztos hogy ápolni tudsz rendesen? Unalmas fekete ruhák amivel aztán végkép nem hívod fel magadra a figyelmet...

Rock és Emo stílus egybe: WTF????

A válaszom egyöntetűen: NEM

2012. aug. 11. 15:10
 4/7 anonim ***** válasza:
75%
Mindenki csak a negatívumokat képes látni, meg leírni ezen az oldalon? Rocker lány vagyok, imádják a pasik azt hogy nőies vagyok, vagány stílusú, egyedibb mint a divatos csajszik. Előnyben vagyok náluk ezzel a stílussal és nekem is ez tetszik. Ezért is vagyok ilyen. Egy normális rocker lány NEM fiús bandás pólókban és bő nadrágban jár. Az valóban ocsmány, olyan ne akarj lenni. Az emo stílus is ugyanígy lehet szép, nőies, meg van a másik felük akik úgy néznek ki mint a kisfiúk. Olyan ne legyél.
2012. aug. 11. 16:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, ezt jól látod, sok itt a negatív vélemény, azért nem kéne így gondolkodni. De egyébként ez egy életstílus, szóval ne keverd a kettőt szerintem, mert lehet a valódi rockerek kicsit berágnának rád, köztük én is! ;) Csak a saját meglátásomat írtam le.
2012. aug. 13. 01:23
 6/7 Evilkiller ***** válasza:
100%

Nem győzöm olvasgatni a Rock-hoz kapcsolódó kérdéseket, és mindenhol leírni ugyanazt!

1.: A rock nem egyelő a (tornacipő+terepgatya+bandás póló) párosítással! Sok rocker, sokféleképpen öltözködik, nem lehet őket egy szűk körbe beskatulyázni! Rocker az, aki rockernek érzi magát, függetlenül attól, mi van rajta, és hogy rock-on kívül hallgat-e mást!

2.: Az öltözködést ne keverjük már az életstílussal!

Ne akarj se divatrocker, se divatemós lenni!

Ha megtetszik egy ruhaösszeállítás, vagy egy hajviselet, és jól érzed magad benne, k...ára sz...d le, hogy mások mit gondolnak róla, öltözz úgy! De csak azért, mert mondjuk tetszik a rock zene, ne kezdj rockernek öltözni, főleg mivel az első részben kitárgyaltam, hogy nem is egyértelmű, hogy néz ki egy rocker!

2012. aug. 15. 01:36
 7/7 Evilkiller ***** válasza:
100%

És 08-11 15:10:

Te honnan tudod, mi áll közel a személyiségéhez?

És am neked aztán végképp fingod sincs, hogy hányféleképpen tudnak kinézni a rockerek!

2012. aug. 15. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!