Szeretem az emos stylt és a rockert szerintetek kimutassam öltözködésben is vagy inkább ne?
Emos kinézet
Ha lány vagy: Úgy akarsz kinézni mint egy klón aki most jött le a futószalagról? Azt akarod hinni hogy egy szánalmas divatmajomnak nézzenek? Szerintem nem
Ha fiú vagy: Szereted bu*zinak mutatni magad? Szerintem nem.
Rocker
Ha lány vagy: Kinyúlt pulcsik, lógos farmer, szegecsek? Komolyan ez áll közel a személyiségedhez? Szerintem nem
Ha fiú vagy: Hosszú haj amit fiú lévén még az se biztos hogy ápolni tudsz rendesen? Unalmas fekete ruhák amivel aztán végkép nem hívod fel magadra a figyelmet...
Rock és Emo stílus egybe: WTF????
A válaszom egyöntetűen: NEM
Nem győzöm olvasgatni a Rock-hoz kapcsolódó kérdéseket, és mindenhol leírni ugyanazt!
1.: A rock nem egyelő a (tornacipő+terepgatya+bandás póló) párosítással! Sok rocker, sokféleképpen öltözködik, nem lehet őket egy szűk körbe beskatulyázni! Rocker az, aki rockernek érzi magát, függetlenül attól, mi van rajta, és hogy rock-on kívül hallgat-e mást!
2.: Az öltözködést ne keverjük már az életstílussal!
Ne akarj se divatrocker, se divatemós lenni!
Ha megtetszik egy ruhaösszeállítás, vagy egy hajviselet, és jól érzed magad benne, k...ára sz...d le, hogy mások mit gondolnak róla, öltözz úgy! De csak azért, mert mondjuk tetszik a rock zene, ne kezdj rockernek öltözni, főleg mivel az első részben kitárgyaltam, hogy nem is egyértelmű, hogy néz ki egy rocker!
És 08-11 15:10:
Te honnan tudod, mi áll közel a személyiségéhez?
És am neked aztán végképp fingod sincs, hogy hányféleképpen tudnak kinézni a rockerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!