Nagy mellű lányok! Titeket nem zavar a mell méretetek az öltözködésben?
Nekem 75/D van de nem zavar.
Nem szoktam kipakolni de elrejteni sem.
Meg lehet ám találni az aranyközéputat.
És örülj neki hogy nem vagy deszka!
detto, engem is zavar, pláne, hogy a melltartó is plusz egy melegítő réteg. néha ha olyanom van kirakom és elég erős beszólások is megesnek, de már fel sem veszem. ami még zavar, a súlya:(fogyni meg nem tudok belőle így is 40kg körül vagyok 155cmhez, ennek a fele mega mellem:S
75d
Ismerős érzés.
Nem vagyok duci (170 cm/57 kg, arányos homokóra alak), de a melleim elég nagyok, 85B.
Néha én sem tudom, hogyan öltözködjek, a csinosabb ruhák kihívóak, a zártabbakban pedig úgy érzem magam, mint aki zsákot húzott magára.
18/L
"Nem tudok egy szépen dekoltált felsőt vagy ruhát felvenni."
Már megbocsáss kedves kérdező, de a mélyen dekoltált felsők pont hogy a dúsabb keblűeknek állnak jól, és nem a kis mellűeknek. Nem kell stylistnek lenni ahhoz, hogy ezt megállapítsuk!
21/f
Kedves 4-es! Látom te tényleg nem vagy stylist!:D A dekoltált felsők sem túl kicsi, sem túl nagy mellűeknek nem előnyösek, az átlag, közepes mérethez jók. Értem én hogy tetszik a férfiaknak egy kipakolt nagy mell, de nekem nem az a célom hogy mindenki bámuljon.
Köszi mindenkinek a választ, keresem én is az arany közepet, van amikor sikerül, de nem könnyű.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!