New Yorkerben vettem egy felsőt, amibe szerelmes lettem, de kicsit sokallom most az árát. A lenti leírást megcsinálnátok?
én is ilyen vagyok, mármint filózok azon, h megvegyem-e vagy ne, mi lesz, ha később leárazzák.na de figyelembe veszem az alábbi szempontokat:
- jól áll?
- az én stílusom?
- tudom-e valamivel hordani?
- nem lesz unalmas?
- megéri? meglehet-e venni ugyanezt egy jobb boltban olcsóbban? jó-e az anyaga?
kicsit nehezen értettem meg a lényeget
ha jól értem vettél egy fölsőt, mondjuk 5000 ft-ért. jövő hónapban leárazzák 3000-re, akkor visszaviszed az 5000-est, visszakéred a pénzt, és megveszed ugyanazt 3000-ért? Nos ezt egy és ugyanaz boltban nem fogod tudni megcsinálni. a kereskedők nem hülyék.
14 nap a garanciaidő, megnéztem a blokkon. biztosan meg lehet csinálni, hiszen cserélni hibátlanul, címkésen muszáj és ha leakciózzák később, az nem jelenti, hogy megszegik a cseregaranciát. őszi kollekciós 5000Ft volt és olyan szép csillogós az anyaga.
Megért ennyi pénzt, de ha arra gondolok, hogy jövőhéten már 2ezerrel kevesebb, akkor kibírom, hogy 1 hétig nem hordom, de ha még sem lesz akciós, akkor legalább megszereztem és nem kapkodhatják el ezt a színt és Méretet. Meggondoltan vettem, de ha olcsóbban is lehet... értitek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!