Van egy pasim aki naon szerelmes belém és van egy csőnadrágom aszt mondja hogy jol áll. hordjak csőnadrágot?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok2011. dec. 7. 15:25
1/21 anonim válasza:
Ez most vagy kamu kérdés, vagy a kérdező annyira ostoba, hogy olyat még nem láttam.
4/21 anonim válasza:
Ha nem hordod,honnan tudja,hogy jól áll ?
6/21 anonim válasza:
Utolsó, és mindenki más, aki lehurrogja a csőnadrágot! Ti milyet hordtok? Más fazonút kapni se nagyon lehet.
7/21 anonim válasza:
Én srác vagyok. Én normális farmert hordok, ami nem feszül, de nem is a térdemnél van az ülepe. Barátnőm meg hosszúszoknyát harisnyával.
8/21 anonim válasza:
Mi az a normális nadrág?:) A csőnadrágban mi a nemnormális? Szépen kiemeli az alakot, nőies, csinos. Nem értem mi baj van vele. Azt meg sehogysem hiszem el, hogy a barátnőd az év minden napján szoknyában van.
9/21 anonim válasza:
Elhiheted, mert utálja a nadrágokat.
Én pedig ilyet, csak nem ennyire buggyosat, acélbetétessel:
A csőnadrágban meg az a nem normális, hogy az illető mutogatja benne magát, és semmit se bíz a "csodálója" fantáziájára, míg pl. egy hosszú szoknya alatt elképzelhető egy szép harisnya meg stb. Ráadásul még ócska nyugati divat is...
10/21 anonim válasza:
Azért a csőnadrágok nem átlátszóak. Mindegy nem folytatom, látom nagyon más véleményen vagyunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!