Van egy pasim aki naon szerelmes belém és van egy csőnadrágom aszt mondja hogy jol áll. hordjak csőnadrágot?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok2011. dec. 7. 15:25
11/21 anonim válasza:
Ki beszélt itt átlátszóságról? Te írtad: Szépen kiemeli az alakot, nőies, csinos. Én erre mondtam.
12/21 A kérdező kommentje:
na hordok csőnadrágotz nem olyat ami feszül hanem csőfarmert
fujj hoszu szoknya még télen is abba van a csajod persze nyáron télen tavasz ősz? na tudod mikor
2011. dec. 7. 19:52
13/21 anonim válasza:
Mivel tél van, ezért mondtam hosszúszonyát. Ő sem hülye, máskor miniszoknyát.
14/21 anonim válasza:
Hogy valaki válaszoljon a kérdésedre: ha szeretsz csőnadrágot hordani akkor hord nyugodtan, ha nem akkor pedig ne.
15/21 anonim válasza:
A hosszú szoknya semmivel sem melegebb mint egy mini vastag harisnyával:D
16/21 anonim válasza:
Mennyivel szebb lenne mai fiatalság ha a úgy öltözködnének mint a penszilvániai amishok.
17/21 anonim válasza:
Mennyire csodás a mai világ! Ha valaki nem úgy néz ki, mint egy ribanc, akkor az tuti valami 30 éves szűz!
Ezzazz!
19/f
18/21 anonim válasza:
19f Annyira, de annyira igazad van! Tudod hányszor megkaptam már itt, hogy 30as szűz vagyok csak azért, mert azt mondtam, hogy nem kéne úgy kinézni, mint egy r.ibanc?
Ezek a mai kislányok nem tudják mit jelent a NŐIES öltözködés. Egyenlő náluk a r.ibancossal. Amúgy 21 vagyok és teljesen kielégítő a szexuális életem.
19/21 anonim válasza:
Örülök neki, mert annak ellenére, hogy egy f*sz vagyok mindenkivel, nekem is.
19/f
20/21 A kérdező kommentje:
na ide figyeljetek nem vagyok riban de az az ilető aki irta az lehet hogy ribanc
2011. dec. 13. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!