Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik a legkisebb melltartómé...

Melyik a legkisebb melltartóméret? 14 évesen szerintetek hordjak melltartót?

Figyelt kérdés

14 évesen nincs valami nagy mellem, de a blúzok alatt már kétfelé kidudorodik, és már zavar. Hordok ilyen sport topot, de azalatt is kilátszik a mellbimbóm. A városban végigjártam az üzleteket, de nem kaptam sehol, mindenhol óriási méretűek voltak.

Az osztályból már minden lánynak van, de én még azért sem akartam csak azért mert mindenki másnak van, eddig nem igazán éreztem szükségét, de mostmár nagyon is.

2012. szept. 3. 09:54
1 2
 11/11 anonim válasza:
Nézd meg a Tesco ruharészlegén de ne a felnőtt méreteknél, ott vannak kifejezetten tiniknek való kissebb melltartók. Nálunk az osztályban is csomóan olyant hordunk és szerintem nagyon kényelmesek. 14/L
2012. szept. 18. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!