Pánt nélküli top alá szoktatok-e melltartót venni? , Ha igen akkor milyet?
2012. aug. 29. 10:00
1/11 anonim válasza:
szoktam,pántnélküli melltartót.
2/11 anonim válasza:
én is pánt nélkülit. vagy ha fekete, vagy vastagabb anyagból van (azaz nem látszik át) akkor nem veszek alá. nincsen nagy cicim, kicsi, formás (70B) tehát nem ízléstelen melltartó nélkül.
3/11 anonim válasza:
nekem nincs pánt nélküli melltartóm, csak a fürdőruha felsőm, úgyhogy azt veszem alá, ha nagy ritkán pánt nélküli felsőt veszek (csak 1 ilyenem van plusz egy nyári ruha)
4/11 anonim válasza:
én mindig veszek, de csakis pánt nélkülit.
5/11 anonim válasza:
Pánt nélkülit szoktam én is, és ha jól néz ki, akkor néha fürdőruhafelsőt :-)
6/11 anonim válasza:
Ha mindenki pántnélkülit vesz hozzá itt, akkor az utcán miért nem ezt látom? :(
7/11 anonim válasza:
Én az ilyen 12-13 éveseken látom, hogy pl fehér pánt nélkülihez fekete pántos melltartót vesznek, meg hasonlók. Na szerintem az botrány, ráadásul a melltartóba még nincs is nagyon mit tenni.
8/11 anonim válasza:
Pánt nélküli tophoz nem hordok melltartót. Ilyet veszek alá hogy ne látsszon át: [link]
9/11 anonim válasza:
Én is olyat hordok, mint amit utolsó belinkelt. :)
10/11 anonim válasza:
Pánt nélküli melltartót.
Szilikoncsík van benne alul-felül, hogy ne csússzon le.
Kb így néz ki:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!