Kis mellű lányok! Ti milyen melltartót hordtok?
Ha lehet linkeljetek.
Utána olvastam...push up meg ilyenek,de konkrétan?
Engem nagyon zavar,hogy kicsi a mellem...
és akiknek kicsi volt,változott?Mikor?
16/L
Köszönöm szépen!ment a zöld
Ha lehet kort és nemet is írjatok:)
Bellinda Beauty Push Up
Nekem ez a legszebb, a menyasszonyi ruhám alatt is ez volt.
Egyébként akkora a mellem, mint egy 11-12 éves kislányé. Illetve most, 34 éves koromra picit teltebb lett, mert felhízókúráztam magam 50 kg-ra. (45-ről)
29 éves koromig nem hordtam melltartót, pont én is amiatt, hogy ne okozzak csalódást annak a 2 pasinak, akivel életem során sikerült összejönnöm. Nem mondom, többel is lehetett volna, de kölcsönös vonzalomra törekedtem azért, még ha nem is volt sok lehetőségem válogatni. Tulajdonképp a melleim hiánya tönkretette majdnem az életem. Csak azért majdnem, mert kölcsönös szerelembe tévelyegtem egy sráccal, aki látható hiányosságaim ellenére igen megkedvelt. Na, azután kezdtem el sminkelni, meg melltartót hordani, miutn összejöttünk, azt akartam, hogy büszke legyen rám.
De most aztán nagy bajban lennék, ha szakítanánk és új kapcsolat kezdődne, bizony nem tudom, mit tennék, mert a kitömött melltartóim miatt most már valóban meglepő lehetek ruha nélkül:(
Csak sportmelltartot hordok.
26 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!