Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem lehetne valahogy betiltatn...

Nem lehetne valahogy betiltatni a szandál és zokni kombinációt?

Figyelt kérdés
Nap, mint nap látok embereket, főleg idősebbeket, akik szandált hordanak zoknival, sokszor fehérrel, ami szerintem borzalmasan néz ki. Öregkorára minden ember elveszíti a jó ízlését?

2012. aug. 26. 21:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem meg azokat kellene betiltani, akik másoknak akarják megmondani, hogy mit vehetnek fel.
2012. aug. 26. 21:53
 2/17 anonim ***** válasza:
89%
A seggre csusszant gatyesz is vét a jó ízlés ellen, mégsem hőbörögnek annyian miatta.
2012. aug. 26. 21:57
 3/17 anonim ***** válasza:
87%
Közöd? Nem tetszik, ne nézz oda, ennyi. Nézegesd saját magad a kirakatban, ha már annyira unod magad.
2012. aug. 26. 21:58
 4/17 A kérdező kommentje:

Kedves 3.!

Azt is szoktam csinálni, de ha éppen nem látom magam, akkor másokat is meg szoktam figyelni :):)

2012. aug. 26. 22:00
 5/17 anonim ***** válasza:
82%
Hordj magaddal egy kistükröt, hogy ha nincs kirakat, akkor is nézegethesd magad. Azért arra figyelj, nehogy a nagy nézegetésben piros lámpa elé lépj. (Arról nem is beszélve, milyen oltári ciki lenne, ha elütne az autó, és egy zokni-szandál kombós mentős menne ki hozzád:S).
2012. aug. 26. 22:08
 6/17 A kérdező kommentje:
Én csak hülyéskedtem, hogy annyit nézem magam, te meg annyira komolyan vetted. Na mindegy. Nem tartom valószínűnek, hogy a mentősnek szandálja legyen. Szerintem ők cipőt hordanak.
2012. aug. 26. 22:10
 7/17 anonim ***** válasza:
82%
Látom az irónia az meghaladja parányi agyacskád felfogóképességét, a 'zokni'(-szandál kombó) szinten megáll. Egyébként múltkor egy ember rosszul volt, kihívtam a mentőket, és bizony zokni volt a gazemberen, szandállal! Botrányos!
2012. aug. 26. 22:40
 8/17 anonim ***** válasza:
83%

ha hiszed ha nem,a zokniszandál tud jól is kinézni,de neked odáig sem terjed a fantáziád,hogy egy kicsit jobban belegondolj,mielőtt ilyen értelmes kérdést teszel fel:)

[link]

2012. aug. 26. 23:33
 9/17 A kérdező kommentje:
Szerintem ez borzalmasan néz ki. De elsősorban az idősekre gondoltam, mikor írtam, hogy milyen rosszul áll nekik ez a dolog.
2012. aug. 27. 10:14
 10/17 anonim ***** válasza:
78%

OK. szerinted borzalmasan néz ki.

Mások szerint meg más stilusú öltözet néz ki borzalmasan.

Ha végigvisszük, hogy ami VALAKI szerint borzalmasan néz ki, azt tiltsuk be, akkor rövidesen kötelezö lesz meztelenül járni.

2012. aug. 27. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!