Miért van ez a nagy lejárató hadjárat a szandál-zokni kombó ellen?
Nem tudom. Ez olyan, hogy ha már nem tudnak mit kitalálni, akkor azzal szórakoztatják magukat egyesek, hogy cikket írnak a zokni-szandál viseletről. A sok hülye p*csa meg persze honnan is venné a "saját" véleményét, ha nem az internetes női magazinokból? :D
Az még hagyján, hogy szandállal zoknit hordasz, de a múltkor már arról írtak, hogy milyen primitív és gusztustalan dolog szandált hordani. Mert 40 fokban, a műanyag cipőbe 12 órát rothadó láb jobb...
Pontosan. Én 27 éves férfi vagyok, és bizony imádom a szandált. De sok női véleményt olvastam ,hogy szandálos férfival nem is kezdenek. Ennek örülök, mert a szemetes magát üríti (bezzeg 35 éves korban jó lesz a csöves is nekik).
Én laza ősszel is szandlban járok és bizony tavasszal is, amikor a hőfok elérte a 15 -18 fokot, akkot váltok szandálra, zokni nélkül. Én zokni nélkül hordom a szandálokat, de aki zoknival szereti, nyugodtan hordhatja.
Szerintem az a gáz, maikor egy nőnek sokkal büdösebb a lába, mint nekem (állandóan mezítláb, krémezem, ápolom, mert lábfétises vagyok és nőt is lába alapján választok).
"hogy ő az a "hülye", aki a szandálhoz, papucshoz felvett egy zoknit (talán fázott a lába) ?"
Szerintem nem a szandál-zoknival van a gond, hanem magával a szandállal, olyat magára valamit is adó férfi nem vesz fel.
Megint csak a józan észre kell hagyatkozni.
egyfelől : Szandált és papucsot meleg időben hordunk, nemtől függetlenül. Azért hordjuk, hogy ne fülledjen be a lábunk. A kultúrához az is hozzá tartozik, hogy ápoltak legyünk, ismét nemtől függetlenül és nyáron igen is jobban kell figyelnünk a lábunkra, annak ápoltságára is. Egy nő sem húz harisnyát papucshoz, egy férfi se húzzon szandálhoz zoknit, hanem látogasson pedikűröshöz.
másfelől : Papucsot és szandált rövid szárú nadrághoz veszünk fel. Hosszú nadrághoz kizárólag cipőt, még ha farmer is. A zokni elvágja a lábat, rövidnek mutatja, legyen akármilyen színű. Ez a kombináció alsó tagozat befejezéséig engedélyezett.
Vietnámi papucshoz, s egyéb papucshoz sem húznék zoknit, de szandálhoz más tészta.
Nem vagyok izzadós lábú, de nem szeretem, ha a szandál műanyag (akár bőr) betétje a talpamhoz tapad, s "nagymértékben nem érdekel", hogy kinek gáz, s kinek nem.
Az egész "marhaságot" valaki kitalálta, így most ez lett a "módi".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!