20 éve az emberek lába nem rohadt a melegben csak az ezredforduló után kezdett?
70-80-90-es évek, alig hordtak, különösen a férfiak utcára papucsot, szandált. Ma ha valaki esetleg leszólja, akkor ott a kész válasz, hogy "csak nem gondolod, hogy majd berohasztom a lábamat 40 fokban...???" és társai.
30 éve is voltak forró nyarak, 20 éve is. Ezek szerint az ember genetikailag ennyit változott, hogy akkor még "rohatás" nélkül bírta a meleget, ma nem...
ja és a kérdésre válaszolva
20 éve a magaszsárú cipők voltak divatban, asszem nekem akkor a kedvencem a L.A Gear volt, azt nyáron simán felvettem mezítláb, bekötés nélkül
meg simán mászkáltam mezítláb is mondjuk a Balatonnál, meg szandálban is (nem fehér zokniban, nem voltam NDK túrista!)
na kb. ez volt 20 éve
36F
Ilyen erővel belekeverhetnénk a hétfői tv szünetet és a fekete-fehér televíziókat is.
A higiénia, tisztálkodás és az, hogy valaki többre tartsa annál magát, hogy suttyómód strandpapucsban járjon mindenhová, két külön téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!