Mi a "ciki" a szandál+zokni kombinációban?
Szandál, papucs arra való, hogy szellőzzön benne a láb, hogy mezítláb lehessél benne. Tehát eleve értelmetlen zoknival felhúzni. Aki fázik, vagy nem szereti a mezítlábát mutogatni, az vegyen fel zárt cipőt. Szerintem ilyen egyszerű.
"A szandál önmagában gáz, ha "férfi" veszi fel. "
Ez most ugyanolyan butaság, mint ha én azt mondanám, a nők mindig járjanak magassarkúban, tornacipőt meg edzőcipőt pedig fel ne vegyenek.
Lehajtott zoknival, rövid zoknival, vagy titokzoknival egyáltalán nem ciki. Talán szokatlan, mert a többség visszaszokott az edzőcipőre, de nem gáz. Volt szandál-zokni divatunk a férfiak körében. (Léteznek kifejezetten férfi szandálok is.)
Idézek valakitől: a "nemzeti" trend elvárja, hogy a szandált mezítlábbal kell hordani; pedig nem.
Emellett egy férfi ne mutogassa a lábát. Egy kis zokni igazán jól is nézhet ki egy keményebb kötésű szandálhoz.
én sem értem, hogy miért ciki, mert pl. a talp sokkal jobban beleizzad a szandálba, ha nincs hozzá zokni, és egy vékony, könnyű zokni egyáltalán nem meleg.
sok szandál olyan, ha zokni nélkül veszik fel, pár hónap múlva lehet is kidobni, mert olyan anyagból van, amit nem lehet jól mosni.
és sok szandál büdösödik, ha zokni nélkül veszik fel.
szerintem ha összepasszoló zoknit- szandált veszel fel az jól néz ki.
amúgy meg mikor hozzák fel a negatív példákat zokni-szandál kombóról, általában olyan ronda szandálokat- zoknikat mutogatnak, amit külön-külön se vennék fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!