Szandál + zokni miért ciki?
Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 10:43
2/16 A kérdező kommentje:
rövid zoknival szerintem egyáltalán nem gázos
2011. febr. 6. 12:52
3/16 anonim válasza:
De az. Ennyi, ha van szemed, akkor látod.
4/16 anonim válasza:
Bokazoknival esetleg...De még az se olyan húú de jó sztem..
De persze te döntöd el,mit hordasz...
5/16 anonim válasza:
Egy sport zokni és egy spartacus szandál kombó az eléggé kiveri a biztosítékot. :D
De tavaly divat volt, sőt szerintem most is az, hogy egy magassarkú szandált veszel fel egy szép csipkés zoknival vagy harisnyával... de igazából itthon a legtöbb ember ki lenne akadva... kifutón viszont menő és jól mutat.
6/16 anonim válasza:
Szerintem nem ciki. Lehet nagyon stílusos, csak tudni kell viselni.
7/16 anonim válasza:
Attól függ nőről vagy férfiról van szó, mert pasiknál mindenképpen gáz, de pl. a Burberry zokni magassarkú szandál kombinációja nem volt olyan csúnya.
8/16 A kérdező kommentje:
Aki azt írta, hogy ciki: és az nem ciki, hogy egyesek tornacipőben járkálnak az utcán?? az trendi, meg divatos, mi?
2011. febr. 8. 10:22
9/16 anonim válasza:
Nem a tornacipő nem az, az egy sportcipő, és ha rövidnadrággal veszik fel akkor titok zokni vesznek alá.
A szandál egy nyitott lábbeli, nőknél harisnya a megengedett hozzá,(igen alkalmakra, nejlon harisnya) de a férfiaknál semmi, mert pont azért van, hogy szellőzzön, ha fázik a lábad, vegyél zárt cipőt.
Ez akkor is ordenáré!
10/16 A kérdező kommentje:
Azt nem tudják egyesek megérteni, hogy ha zokni nélkül veszem fel a szandált, akkor baromira teliizzadom, és marha büdös lesz, zoknival pedig nem. Ez TÉNY. + nem mindenkinek van szép lába.
2011. febr. 11. 00:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!