Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szandál + zokni miért ciki?

Szandál + zokni miért ciki?

Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 10:43
1 2
 11/16 lily kaulitz válasza:
OMG... alap h ciki h néz már ki kb. egy 3-4 éves hord olyat pffffff... de nekem 8 h mit veszel fel ha tetszik akkor ez van
2011. febr. 17. 16:02
 12/16 anonim ***** válasza:

poénos h akik itt dobáloznak azzal h ciki, a nagyrésze úgy fogalmaz mint egy 12-16 éves...

sztem azért 'ciki', mert valahogy a gyermekkort szimbolizállja, és hát ez tinédzserkorban eléggé ciki lesz :)

szóval amig a gyerek 10 éves koráig el Barbizik, 13-14 évesen már extra cikinek gondolja. Meg a másik, hogy ami a szülőknek a gyermekkorába elfogadott volt, az sok esetben mostanság 'nagyon ciki'

de kinek hogy

sztem simán összelehet hozni szandál+zokni práosítással izléses viseltetet is. Persze függ a szandáltól is.

Én pl amit hordtam 13 éves koromig (azóta már nem szandálozok, nem a stílusom) az elfogadható volt. Szürkés szandál+szürkés zokni :D

De sztem a barna szandál (nem amit az idősebbek hordanak, hanem ez a 9-15 évesek (akik hordanak szandált) plusz fehér zokni se egy szörnyű párosítás.

De kinek hogy

2011. jún. 6. 22:45
 13/16 anonim ***** válasza:

Pont férfiaknál nem gáz rövid zoknival vagy titokzoknival. Utóbbi illik is a szandálhoz. Egy férfi ne mutogassa a lábait. Emellett higiéniai és esztétikai előnyei is vannak a szandál-zokni párosításnak. Ha nyáron megyek valahova, akkor én is így csinálom. Tegyük fel, hogy megsérülnék, leizzadnék, vagy összekoszolnám a lábamat. Nagyon ronda és szagos élmény lenne mindenkinek körülöttem. A szandálhoz ezért "kell" kis zokni.

Másik topic-ban valaki mondta az edzőcipőt. Természetes, hogy az megvéd a környezet negatív hatásaitól és "társadalmilag elfogadott" zoknival, de mégsem való nyárra. (Sőt, nyáron többnyire az olyan cipők okoznak gombásodást.) Úgyhogy elő a szandál-zokni párosítással! :D

23/F

2012. jún. 25. 12:22
 14/16 anonim ***** válasza:

szerintem azért, mert vannak akik szeretnek cikizni, és kitalálnak ezt-azt, hogy kiélhessék ezt a vágyukat. és inkább nem adnak a higiéniára, csak mutogatnak a másikra.

amúgy meg, ha egy összepasszoló szandált veszel fel zoknival, jól néz ki.

nekem 2 szandálom van, az egyiknek zárt orra van, ha azt zokni nélkül venném fel, tuti bűzölögnék.

a másik szellősebb, azt gyakrabban hordom zokni nélkül, de azt se mindig.

meg a cikizők, mikor mutogatnak elrettentő példákat, mindig olyan ronda szandálokról-zoknikról raknak be fotókat, amit külön külön se vennék fel.

2012. nov. 5. 01:36
 15/16 anonim válasza:
szerintem titok zoknival nem is olyan gáz... az nem egyenlő a bokazoknival. pont most néztem, van egy szandálom, meg egy ugyanolyan színű titok zoknim :) a lábfejem kilátszik, csak a lábujjaim és a sarkam van eltakarva. és ez így jól néz ki :) meg most láttam egy videót, ami arról szól, hogy újra divat a szandál zoknival. [link] már nem azért, mert szerintem is gáz. még boka zoknival is, de ez a titok zokni, mintha egymásnak találták volna ki :)
2014. márc. 20. 13:35
 16/16 anonim válasza:

Nem az. Nem kell az állandóan a divatlapok és üres életmódmagazinok értéktelen tanácsai alapján képzeléni el az életet. Természetes, logikus és teljesen ésszerű viselet nyáron, a megfelelő időjárási viszonyok mellett.

Jó, hogy kérdezed, mert látszik, hogy benned is felmerült, micsoda marhaságokat akarnak megkérdőjelezhetetlen szentenciaként ránk erőltetni mindenféle ostobák. Folytasd is így az életben, csak bátran és kritikusan. :-)

2017. dec. 27. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!