Mi értelme van a szandál-zokni párosításnak?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon bénán néz ki, lehet az illető 3 éves gyerek, vagy 40 éves felnőtt akkor is béna, szerintem. A szandálnak épp az a lényege, hogy nem kell hozzá zokni, ha zoknit húzol hozzá, úgy mi értelme van, látják a zoknidat, vagy mi? Ha meg hideg van, egyszerűen nem húzok szandált.2010. júl. 1. 17:26
1/10 anonim válasza:
jogos, teljesen egyetértek! számomra is érthetetlen,h mire jó, de az tuti h nagyon béna :)
2/10 anonim válasza:
igazad van, sajnos még mindig vannak emberek akik ezt a divatbűnt elkövetik D:
3/10 anonim válasza:
semmi értelme nincs, és még gusztustalan is.
4/10 anonim válasza:
Talán azért, hogy ne törje fel a szandál a lábukat, bár ez elég gyenge kifogás. Le a zokni-szandál párosítással!
5/10 anonim válasza:
Vicces
foleg rovidnacival:DD Terdig felhuzott zoknival. Vaaa:D
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
Szóval. Egyrészt a zárt cipő -> szandál zokni nélkül közé illeszkedik, tehát ha "meleg van de nem annyira" idő van. Másrészt egyes embereknek a szandál töri a lábát valamennyire, ezen segít. Harmadrészt a lábszag visszafogásában is segít.
8/10 anonim válasza:
Labszag?? Szandalban?:S Ha valakinek meg szandalban is buzlik a laba, akkor az menjen borgyogyaszhoz!
9/10 anonim válasza:
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2010-07-02 15:42
Miért, te pl neked sse izzadt a felsőtested póló nélkül? Mert akk mázllista vagy ( vagy csaj :D)
10/10 anonim válasza:
Tenyleg lany vagyok, es nem szoktam polo nelkul jarkalni:D Es ha meleg van nekem is izzad a labam, de nem budosodik be, mert szellozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!