Itt a nyár! Papucs és szandál zokniban vagy zokni nélkul?
szia!
Zokni+papucs/szandál=förtelem
EZ egy hatalmas divatbaki ,főleg ha nyitott orrú szandálhoz húz fel valaki zoknit vagy nájlon harisnyát.
Szóval mindenféleképpen zokni nélkül.
jaj véletlen 2x linkeltem be ugyanazt tehát ez a másik link:
ha ilyen a stílusod akkor nem gáz...és nem divatbaki mivel amint láthatjátok a legnagyobbb divatházak 'követik el' ezt a "bakit":) nekem egyébként tetszik:)
Mindenképpen zokni NÉLKÜL!
Alapvetően nagy hülyeség zoknit húzni szandál vagy papucsba,mivel a nyitott cipőt azért találták ki,hogy nyitott legyen,meleg nyári napokra.A zokninak mégis mi értelme van?Ha fázik a lábad,akkor húzz csukott cipőt.Esztétikailag is nagyon rossz látvány,olyan mintha egy lenge kis nyári topp alá vastag,kötött pulóvert vennél.
Ma megfigyeltem egy két járókelot... A pasik 50%-a zoknit viselt a szandáljában.
Még soha nem beszélgettem az embercsoport ezen felével. Csak kiváncsi lennék az indokukra. Gondoltam itt is akadhat valaki...
A divat hülyét csinál az emberből,milyen stílus ez mégis?
olyan mintha valami "visszamaradott" lány vett volna egy új szép cipőt,csak nem tudja hogyan kell hordani.Kész röhej...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!