Virágh Attila kérdése:
Ebbe a típusú szandálba ciki a zokni?
Figyelt kérdés
Ez ugye kicsit zártabb, az én lábméretem ami szerintem irreleváns, de 43-as. A képen a cipő gyerekméretű, de csak ilyet találtam, ami pont hasonló.
Még annyi lenne a kérdésem, hogy ilyen jól áll 18 éves férfinek? (Nyilván az én méretemben, és az itthoni az fekete színű)
2012. aug. 20. 17:27
1/14 anonim válasza:
ezt egy 60 évesnél fiatalabb emberen el nem tudom képzelni... még zokni nélkül se.
2/14 A kérdező kommentje:
:D ez jóó, az itthoni nem tatás amúgy, nem 100%-ban hasonló, de lehet igazad lesz :D
2012. aug. 20. 17:34
3/14 anonim válasza:
Szerintem mindenféle szandál nagyon gáz zoknival.
Hát a szandál,meg 18éves fiúnak,hát nem tudom,egy erdei sétára mondjuk talán,de azon kívűl...
4/14 A kérdező kommentje:
igazatok lesz, lehet tényleg nem veszem fel :D
2012. aug. 20. 17:38
6/14 anonim válasza:
Csak ha ráveszel egy gumicsizmát és menő traktorral jársz.
7/14 anonim válasza:
Egy 3 éves fiún még cuki is lehet, bár nem csajozós :)
8/14 anonim válasza:
Ovis kor felett ne vegyél fel ilyesmit...
9/14 anonim válasza:
Én ezt a szandált önmagában sem erőltetném,zoknival meg főleg nem
10/14 anonim válasza:
minden szandál gáz zoknival am meg gáz lenne ha 18évesen ilyenbe ászkálnál xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!