Virágh Attila kérdése:
Ebbe a típusú szandálba ciki a zokni?
Figyelt kérdés
Ez ugye kicsit zártabb, az én lábméretem ami szerintem irreleváns, de 43-as. A képen a cipő gyerekméretű, de csak ilyet találtam, ami pont hasonló.
Még annyi lenne a kérdésem, hogy ilyen jól áll 18 éves férfinek? (Nyilván az én méretemben, és az itthoni az fekete színű)
2012. aug. 20. 17:27
11/14 anonim válasza:
ilyenre gondoltál? ilyen van a papámnak is szóval te 18 évesen ne vegyél ilyet...
12/14 anonim válasza:
besírtam ezen a szandálon,meg azon is amit az utolsó linkelt.
60éves kor alatt szerintem is letöltendőt érdemel.
13/14 anonim válasza:
Vannak divatos, fiataloknak is jól álló zárt szandálok, nyugodtan felveheted, de csakis zokni nélkül! Semmilyen szandálhoz, papucshoz nem való a zokni.
14/14 anonim válasza:
óvodásokon szoktam látni hasonló szandálokat.
amúgy az ilyet ha felvenném (bár én se mert nekem se tetszik), max zoknival, mert az ilyen típus zokni nélkül bűzleni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!