Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » FILA szakdolgozat, segítenél?

FILA szakdolgozat, segítenél?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom, hogy mindenkinek tele van a hócipője a FILÁS kérdésekkel, de a segítségeteket szeretném kérni.Szakdolgozatot írok a FILA táska jelenséggel kapcsolatban. Nem arra vagyok kíváncsi, hogy ciki-e, avagy sem, hanem arra, hogy vásárolnátok-e MÁS FILA terméket azok után, amilyen ellenérzést váltott ki az emberekből a pontgyűjtő akció. Magyarul megbukott-e az egész márka, vagy még újraéleszthető. Kérlek őszintén válaszoljatok, és írjatok nemet valamint életkort is. Előre is köszönöm szépen!

2012. aug. 25. 15:41
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Gondolom azt tudod, hogy nem ez volt a FILA első táskás akciója. Pár éve a MOL pontgyűjtésével ugyanezeket a táskákat lehetett kapni ugyanezeken az árakon. Akkor is többen hordták őket, csak nem lett igazi néptáska, mert nem mindenki tankol a MOLnál, viszont a Tesconak hatalmas vásárlótömege van, így hamar elterjedt.
2012. aug. 26. 12:49
 32/32 A kérdező kommentje:

ma 12:49

Igen tudom, de valószínűleg azért sem volt olyan "ciki" a dolog, mivel a MOL márkaértéke azért jóval magasabb a Tescoénál.

2012. aug. 26. 12:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!