Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » FILA szakdolgozat, segítenél?

FILA szakdolgozat, segítenél?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom, hogy mindenkinek tele van a hócipője a FILÁS kérdésekkel, de a segítségeteket szeretném kérni.Szakdolgozatot írok a FILA táska jelenséggel kapcsolatban. Nem arra vagyok kíváncsi, hogy ciki-e, avagy sem, hanem arra, hogy vásárolnátok-e MÁS FILA terméket azok után, amilyen ellenérzést váltott ki az emberekből a pontgyűjtő akció. Magyarul megbukott-e az egész márka, vagy még újraéleszthető. Kérlek őszintén válaszoljatok, és írjatok nemet valamint életkort is. Előre is köszönöm szépen!

2012. aug. 25. 15:41
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszett a FILA táska, ez meg egyszerűen hülyén nézett ki, mikor az amúgy edző táskának szánt képződményt az összes csaj retikülnek nézte és arra használta.

Igazán az volt a legkiábrándítóbb az egészben, hogy az unokahúgom által vett táska 2 hónap alatt szét foszlott pedig vigyázott rá.

Én a FILA-val úgy voltam eddig, hogy egy megbízható márka, gondolom az akcióra gyengébb minőségű árut szántak, mert a márkaboltban vett cuccok általában tartósak.

Kicsit leírta magát a szememben, talán hiba volt tömegcikké válni, táskát tuti nem vennék, viszont ha keresek valamit és FILA-ba találom meg az ideális, nekem tetsző darabot, akkor megveszem.

23/L

2012. aug. 25. 17:37
 22/32 anonim ***** válasza:
Én is elfelejtettem a korom és a nemem: 21/L
2012. aug. 25. 17:53
 23/32 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, szívesen veszek további véleményeket.
2012. aug. 25. 18:23
 24/32 anonim ***** válasza:

Először is nagyon tetszik a szakdolgozat témád, én is közgazdászhallgató vagyok:)

A Filáról a véleményem annyi, hogy én bizony azok közé tartozom, akik nem vennének Fila terméket...Érdekes, sőt elég bonyolult lenne megfogalmazni, hogy miért mert nem igazán a márkák "hírneve", imázsa áll a vásárlási döntéseim középpontjában, viszont ha valaminek egyfajta "gagyi" megítélése a köztudatban, akkor az rám is negatívan hat. Tehát ha modnjuk szeretnék venni egy tornacipőt és lenne előttem egy majdnem egyforma Fila, illetve Nike akkor biztosan a Nike-t választanám.

Szerintem a Filának elő kellene rukkolnia valamilyen gerillamarketinggel:)

Egyébként megkérdezhetem, hogy a kérdőívek feldolgozását SPSS-ben végzed?

2012. aug. 25. 21:44
 25/32 anonim ***** válasza:
jah és 20/ L voltam:)
2012. aug. 25. 21:45
 26/32 anonim ***** válasza:
Pont akkoriban vettem ilyen fila cipőt a fájós lábamnak, drága volt, de megérte, mert tartós: www.sportfactory.hu/upload_files/products/5PF002LX_0010_2.jpg
2012. aug. 26. 00:28
 27/32 anonim ***** válasza:
20L
2012. aug. 26. 00:29
 28/32 Szmoni69 válasza:

Szia ! Én vettem több táskát is az akcióban, egy darabig használtam, de mikor minden második ember, aki szembe jött velem ilyen "pontgyűjtőset" használt, jó mélyre eltettem. Sutyiban használom, ha nem megyek nyilvános helyre (mert megsúgom, azért szeretem). Más Fila terméket szívesen vennék, ha tetszene és árban is megfelelne.

43/N

2012. aug. 26. 01:43
 29/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

tegnap 21:44

A kérdőívemet simán manuálisan állítottam össze, semmilyen segédprogramot nem használtam. Sokáig egyébként azt gondoltam, hogy a Fila mellélőtt ezzel az akcióval, de egyre jobban megfogalmazódik bennem az ellenkezője (úgy néz ki, hogy a saját hipotézisemet megcáfolom). A Filának nem volt Mo-n olyan nagy piaca, amit ne lehetett volna feláldozni. Lefölözte szépen a magyar fogyasztókat, mert nem volt vesztenivalója. Ha van egy kis eszük, az ilyen országokban (mert valószínűleg máshol is megtették) előállnak egy dinamikus almárkával.

2012. aug. 26. 09:59
 30/32 A kérdező kommentje:

tegnap 21:44

Ja azt kifelejtettem, hogy a feldolgozást is manuálisan fogom végezni, még nem érkezett vissza az összes.

2012. aug. 26. 10:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!