Van itt olyan, aki német/germanisztika szakos, esetleg végzett is? (más is írhat) Szakdolgozattal kapcsolatban lenne pár kérdésem.
Hány oldalasnak kell lennie a szakdolgozatunknak?
Én irodalmi témakörből fogok írni, Franz Kaffkát választottam témának.
Tudnátok tippeket adni, hogyan lehetne kicsit érdekesebbé tenni a dolgozatot?
Gondoltam beleírom ugye az életét, kortársakat, főbb műveit, megfilmesítettekről is írnék..
Mennyire vészes amúgy az államvizsga? Most leszek harmadéves és már most gyomorgörcsöm van ettől az évtől, mert sajnos nem tudok olyan jól németül, mint a többi csoporttársam:(
Előre is köszi, ha valaki válaszol:)
A "Kafka" nem egy f ?
(nem Kaffka Margit)
De
Köszike hogy megragadtam a kikurt lényegét a kérdésnek
Minden egyetem weboldalán fent van minden tudnivaló a szakdolgozatról. Érdemesebb lenne ott megnézni, mint itt kérdezgetni.
Hogy hogyan tudod érdekesebbé tenni a szakdolgozatodat, azt a témavezetővel lenne (lett volna) érdemes megbeszélni.
Azt nem hinném, hogy nem tudsz jól németül, ha akkor lettél harmadéves, amikor ezt a kérdést írtad. Eleve be sem kerülhet germanisztikára, aki nem tud jól németül, másrészt ott két év alatt is be lehetne hozni a lemaradást, energiát fektetni ebbe.
De gondolom, nem aktuális már, hiszen 4 éves a kérdés, azóta biztos végeztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!