Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » FILA szakdolgozat, segítenél?

FILA szakdolgozat, segítenél?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom, hogy mindenkinek tele van a hócipője a FILÁS kérdésekkel, de a segítségeteket szeretném kérni.Szakdolgozatot írok a FILA táska jelenséggel kapcsolatban. Nem arra vagyok kíváncsi, hogy ciki-e, avagy sem, hanem arra, hogy vásárolnátok-e MÁS FILA terméket azok után, amilyen ellenérzést váltott ki az emberekből a pontgyűjtő akció. Magyarul megbukott-e az egész márka, vagy még újraéleszthető. Kérlek őszintén válaszoljatok, és írjatok nemet valamint életkort is. Előre is köszönöm szépen!

2012. aug. 25. 15:41
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Két utazótáskát vettem meg egy sminkeset neszeszernek, eddig jól bírják. Se most, se előtte nem vettem volna semmilyen Fila terméket, mert nem szeretem a márkajelzést, ha meg sportosabb dologról van szó, akkor vannak más márkák, amikben inkább bízom.

27L

2012. aug. 25. 16:27
 12/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon értékes válaszokat kaptam eddig.
2012. aug. 25. 16:28
 13/32 anonim ***** válasza:

szerintem semmi baj sincs a filás cuccokkal nekem is van két fila táskám - tesco-s akcióban vettük

egyébként szerintem nem egy olcsó márka,szóval ezért nem veszek fila ruhákat,cipőket stb. és nem azért mert minden 2.embernek van ilyenje

15L

2012. aug. 25. 16:32
 14/32 Kiki01 válasza:
Magának a márkának nem is ártott, nem is használt ez a táskás akció, ha látok valami olyan FILA terméket ami tetszik, ugyanúgy megveszem mint eddig, még akkor is ha esetleg az táska lenne. Mondjuk nincs sok FILA cuccom, de ami van azt szeretem hordani, egy macinaci pl. amit 3 éve vettem még mindig a kedvencem, mert minőség. 37/N
2012. aug. 25. 16:36
 15/32 anonim ***** válasza:
Első válaszoló voltam, 15/L.
2012. aug. 25. 16:43
 16/32 anonim ***** válasza:
hát, őszintén a tavalyi őrület után nem szívesen vennék fel fila cuccokat. 17/L
2012. aug. 25. 16:51
 17/32 anonim ***** válasza:

Amikor volt ez a táska akció, nekem fogalmam se volt róla, mi ez. Sok embert láttam ilyen táskával, nagyon is feltűnő volt, hogy tényleg minden második embernek ilyen van, de valahogy hozzám nem jutott el az információ. Tescoba én akkoriban jártam, de nem ott sem értesültem erről. Igaz, engem az ilyen pontgyűjtő marhaságokkal el is lehet felejteni, amit kell megveszek, nem tötymörgök és húzok haza, nem szeretem azt a légkört.

Szóval egyszer megkérdeztünk valakit, hogy mi ez, ingyen adogatják ezeket a táskákat esetleg... Aztán mondták, hogy pontokat kell gyűjtögetni. Akkor is és most is azt gondolom ezekről a táskákról, ha pontok nélkül ingyen adnák, én akkor se hordanám. Nem is szép, elég otromba, csúnya.

Ha így a márkáról van szó, nekem tök semleges, közömbös, egy ilyen akció nálam még nem tette tönkre a márkát... Vagy inkább úgy mondom, hogy ha van is bajom vele, akkor nem az akció miatt, hanem azért mert nem sok olyan termékük van ami nekem megfelel.

Ha csak maradunk a táskáknál... Elég tré mind. Unalmasak, fantáziátlanok.

A cipő... Külsőt tekintve szintén semmi érdekes. A minőség: Átlagosnak mondanám, de ha már veszek egyet, akkor inkább más márkát választok. Akkor is ha ugyanaz az ár, akkor is ha a Fila kicsit olcsóbb. Inkább adok pár ezerrel többet érte, és olyat kapok, ami jól is néz ki.

A Fila ha újabb, vagányabb, divatosabb termékeket hozna ki, akkor lenne remény... És egy kis idő múlva ezzel el is feledtetné velünk azt a rémes tömegtáska rohamot.

2012. aug. 25. 17:15
 18/32 A kérdező kommentje:

ma 17:15

köszönöm szépen, a javaslatodat mindenképp felhasználom a dolgozatomban. Megírnád a nemed és a korod?

2012. aug. 25. 17:25
 19/32 anonim ***** válasza:
Én csak azért nem vennék Filát, mert számomra drága. Sportcipőt esetleg, mert cipőre áldozok több pénzt, de ruhát rendzserint turiból veszek, sportos ruhát meg elég ritkán hordok, így nem esik az érdeklődési körömbe. Viszont az én szememben nem csökkent a márka minősége ezzel a Tescos akcióval.
2012. aug. 25. 17:27
 20/32 anonim ***** válasza:

Jaj, elfelejtettem :)

27/N

2012. aug. 25. 17:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!